ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

permissos.gr

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 6- 12/5

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας αποφύγετε λεκτικές αντιπαραθέσεις, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε ιδεολογικά μην μπείτε σε διαμάχες, υπάρχει περίπτωση να πάρει διαστάσεις η διαφωνία. Έχετε όλη την καλή πρόθεση να δείτε κάποια πράγματα θετικά, όμως κάποιοι ανώτεροι μπορεί να σας βάλουν «πάγο». Ότι αφορά συναισθηματικά θέματα  η τάση να κυριαρχήσουν επάνω σας είναι έκδηλη, κρατήστε όσο μπορείτε μια ισορροπία.  Στις 8/5 εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάτι απρόοπτο που να έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Το σκοτσέζικο ντους δεν θα το γλιτώσετε στα ερωτικά σας εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, όμως μπορείτε να κάνετε μια συμφέρουσα και σταθερή οικονομική συμφωνία στο τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέχουν τις βιαστικές κινήσεις που έχουν σχέση με δοσοληψίες σε τράπεζες, εφορία κτλ. Στις 7/5 μια ψυχρή συμπεριφορά ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει  μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση πιο πολύ για εσάς που έχετε γεννηθεί 11-14/5. Επίσης στις 9/5 μπορεί να έχετε μια κρυφή συναλλαγή που θα σας αποφέρει κέρδη  ή ότι αφορά μια κρυφή συναισθηματική σχέση θα σας κάνει να υπερβάλετε. Όλα αλλάζουν άρδην αν δεν προσέξετε τα «μικρά γράμματα», δηλαδή αν δεν κρατάτε δικλίδες ασφαλείας που θα εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα. Εσείς που έχετε τα γενέθλια σας γύρω στις 11/5 (χρόνια πολλά) εκτός του ότι λάμπετε με το Ήλιο επάνω σας, έχετε και την στήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου πιθανόν να έχουν μία απρόοπτη συνάντηση ή μια ξαφνική μετακίνηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων έχει να διαχειριστεί πιο πολύ ψυχολογικές καταστάσεις που απορρέουν από συζητήσεις και παρεξηγήσεις. Κρυφές συναντήσεις με το χαρακτήρα του απρόβλεπτου. Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκεται σε πιο ουδέτερη κατάσταση με την δυνατότητα να εκφράσει πιο εύκολα την καλλιτεχνική ή την ρομαντική τους διάθεση. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να βάλει «φρένο» σε έξοδα που αφορούν παρέες, συλλόγους, κόμματα κτλ. γιατί θα έχει κρίση στα οικονομικά. Σας δίνουν πολλές υποσχέσεις και στον οικονομικό τομέα και στον συναισθηματικό, φροντίστε να κρίνετε σωστά και να μην υπερβάλετε. Μην αναμειγνύετε ερωτικά με οικονομικά διότι μπορεί να σας εκμεταλλευτούν, όπως επίσης και εσείς μην κάνετε κρυφές συναισθηματικές σχέσεις ή οικονομικές συμφωνίες. Δεν σας κρύβω ότι θα υπάρχει πάθος σε ότι και αν κάνετε, για αυτό σας εφιστώ  την προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο  πιο έντονα θα το ζήσουν αυτοί που έχουν γεννηθεί 23-27/6, απρόσμενες θετικές συζητήσεις σε συλλογικούς χώρους ή σε πνευματικούς και ιδεολογικούς χώρους. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές στον τρόπο σκέψης. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να εκφράσει την ιδεολογία και την δημιουργικότητά του με ένα πιο πνευματικό τρόπο, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη να λειτουργήσει. Το τρίτο δεκαήμερο όμως έχει κρυφούς ανταγωνιστές ή αισθάνεται εμπόδια χωρίς να είναι σίγουρο ότι υπάρχουν. Στις 7/5 ίσως ο σύντροφος ή οι συνεργάτες δεν συμφωνούν με τις επιλογές σας σε οικονομικά ή σε στόχους που έχετε βάλει, ενώ στις 9/5 βλέπετε ότι μπορεί να επωφεληθείτε και οικονομικά από την εργασία σας οι συνθήκες στην καθημερινότητα  βελτιώνονται, την ίδια μέρα μπορεί ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης-συνέταιρος να απαξιώσει τις προσπάθειες σας. Η εβδομάδα τελειώνει θετικά επιβεβαιώνοντας τις σωστές επιλογές σας.

ΛΕΩΝ.  Η καριέρα και οι στόχοι σας συνεχώς μεταβάλλονται, εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο εκφράζετε τις απόψεις σας με ένα απρόβλεπτο τρόπο. Πρέπει να είστε και εσείς έτοιμοι για αλλαγές, που μπορεί να σας ζητήσουν άνθρωποι κύρους που έχουν άμεση σχέση με την καριέρα σας ή τους στόχους σε ένα κοινωνικό επίπεδο. Το δεύτερο δεκαήμερο είναι πιο άνετο και μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα, προσοχή να μην ξεφύγετε από το πρόγραμμά σας, εκτός και αν ασχολείστε με μεταφυσικά θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο στις 7/5 θα αισθανθεί ότι η καθημερινότητα τους περιορίζει. Στις 9/5 εκφράζετε με γενναιοδωρία τα συναισθήματα σας, από την άλλη βλέπετε ότι απαξιώνονται ή απορρίπτονται οι ιδέες σας. Στο χώρο εργασίας στο τέλος της εβδομάδας κατοχυρώνετε την θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα βγει λίγο από το «καβούκι» θα γνωρίσει ανθρώπους διαφορετικούς και θα εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις του, ίσως να ξαφνιάσει με την φιλελεύθερη σκέψη του. Το δεύτερο δεκαήμερο σε πιο ήπιους τόνους θα έχει ρομαντική διάθεση με τους συντρόφους, δεν αποκλείεται να θέλει να ταξιδέψει ακόμα και με την φαντασία. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μεγάλες δυνατότητες αν και στις 7/5 θα απογοητευθεί από την ψυχρή αντιμετώπιση αγαπημένου προσώπου. Στις 9/5 θα δεχθεί την ανιδιοτελή αγάπη από τους οικείους που τόσο έχει ανάγκη για να προχωρήσει τα σχέδιά του. Την ίδια μέρα όμως λαμβάνει τέλος ένα δημιουργικό εγχείρημα ή μια ερωτική περιπέτεια, μην σας ανησυχεί γιατί ήταν κάτι που δεν σας ταίριαζε και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Έχετε την δύναμη και την θέληση να προχωρήσετε με σταθερά βήματα στους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ.  Ότι έχει σχέση με χρηματοοικονομικά, κληρονομιές, τράπεζες κτλ. μπορεί να έχουν μία ξαφνική ανατροπή ή να χρειαστεί να επικοινωνήσετε για θέματα που σας απασχολούν. Το δεύτερο δεκαήμερο αν και δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από όψεις πρέπει να χειρίζεται σωστά τα οικονομικά του και να μην αφήνει εκκρεμότητες όσο κι αν όλα του φαίνονται εύκολα. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχει μεγάλη ευεργεσία από την επιμόρφωση ή από τον περίγυρο. Τις 9/5 όμως έχουμε και την δύσκολη όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που δείχνει ότι οικογενειακά θέματα θέλουν προσοχή, δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε κοινή πορεία με το σύντροφο ή τους οικείους σας. Στο τέλος της εβδομάδας ισορροπήστε την καθημερινότητά σας, διαχωρίστε την φαντασία από την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Να είστε προετοιμασμένοι για ανατροπές και ξαφνικά ξεσπάσματα από τους συντρόφους ή τους συνεργάτες, επίσης θέλει προσοχή σε νομικά θέματα, αυτό επηρεάζει άμεσα εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο σε ρομαντική διάθεση με μεγάλη έμπνευση και δημιουργία. Το τρίτο δεκαήμερο στις 7/5 μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες στο χώρο της εργασίας ή καθημερινά έξοδα περιορίζουν τις κινήσεις τους. Στις 9/5 αμφίρροπη κατάσταση διότι υπάρχει άνοδος στα οικονομικά και πολύ πιθανόν να έχετε καλή εξέλιξη σε εργασιακά θέματα, όμως από την άλλη η επικοινωνία σας δεν είναι καλή με τα πρόσωπα που θα θέλατε και αυτό σας προκαλεί απογοήτευση. Προσοχή στις καθημερινές μετακινήσεις και στα έγγραφα. Στο τέλος της εβδομάδας σταθεροποιείτε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Απρόβλεπτη καθημερινότητα με ξαφνικές μετακινήσεις και ανατροπές. Προσοχή θα χρειαστεί να έχετε στο χώρο εργασίας, αυτό πιο πολύ για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο, ανεπηρέαστο από σημαντικές όψεις, μπορεί πιο εύκολα να χειριστεί τις καταστάσεις που θα συμβαίνουν στην οικογένεια γιατί θα είναι πιο καλοπροαίρετοι. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει οικονομικά θέματα να επιλύσει που κόβουν τον αυθορμητισμό για διασκέδαση στις 7/5, ενώ στις 9/5 μια δημιουργία ή μια ευχάριστη απασχόληση μπορεί να αποφέρει οικονομικό όφελος. Το τετράγωνο όμως Αφροδίτης- Πλούτωνα δυσκολεύει την επικοινωνία και σας αποτρέπει από περεταίρω μετακινήσεις, μάλλον θα πρέπει να διακόψετε κάποιες σχέσεις που δεν συνάδουν με κοινώς αποδεκτά ήθη. Ο περίγυρος και οι συγγενείς μπορεί να μην βλέπουν με καλό μάτι τον τρόπο που διασκεδάζετε. Στο τέλος της εβδομάδας είστε καλοπροαίρετοι με τους δικού σας ανθρώπους και η καθημερινότητα είναι ρομαντική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει απρόσμενες θετικές συναντήσεις με πρόσωπα που ενδιαφέρονται συναισθηματικά, ίσως και ένα καινούργιο δημιουργικό εγχείρημα να έχει επιτυχία. Το δεύτερο δεκαήμερο με το Ποσειδώνα να κάνει καλή όψη με τον Ήλιο στον Ταύρο στις 9/5 σας βοηθά να κάνετε κάτι που σας χαροποιεί και έχει σχέση με πνευματικά θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί 9-11/1 ένα οικογενειακό πρόβλημα σας κάνει και χάνετε τον αυθορμητισμό σας, όμως μη γίνεστε σκληροί με τα οικεία πρόσωπα, δείξτε κατανόηση. Στις 9/5 δέχεστε μυστική βοήθεια, αλλά και εσείς κατανοείτε τις δυσκολίες που περνούν τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Την ίδια μέρα βλέπετε ότι έχετε αλλάξει μέσα από πολλές δυσκολίες που είχατε στην ζωή σας και γίνεστε άκαμπτοι, προσοχή γιατί οι σχέσεις σας βρίσκονται σε «τεντωμένο σκοινί». Στο τέλος της εβδομάδας κατορθώνετε και βρίσκετε την ισορροπία που χρειάζεστε και έτσι μπορείτε να χαρείτε χωρίς εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσετε «επανάσταση» από την οικογένεια ή θα έχετε απρόσμενα νέα για θέματα ακινήτων. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο αν και δεν έχουν ιδιαίτερες όψεις να τους απασχολούν, δεν μπορούν να δουν καθαρά την οικονομική κατάσταση που βρίσκετε η οικογένειά τους και πιθανόν να εθελοτυφλούν, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Το τρίτο δεκαήμερο εδώ και καιρό έχει να αντιμετωπίσει «αόρατους εχθρούς». Στις 7/5 μπορεί να αντιμετωπίσετε από άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά μια στάση ψυχρή που σας φέρνει απέναντι στις φοβίες σας. Στις 9/5 θα ζήσετε αντιφατικά, από την μία θα βλέπετε την αποδοχή και την συμπαράσταση από ομάδες με πιο προχωρημένο ιδεολογικό προφίλ και από την άλλη θα φοβάστε τους κρυφούς εχθρούς μήπως και δημιουργήσουν υπόγειες εντάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας κυριαρχείστε στους φόβους σας και προχωρήστε μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού είναι πολύ βοηθητική για εσάς, έχετε έξυπνες ιδέες και βρίσκετε λύσεις, ο περίγυρος  σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Συναντήσεις και μετακινήσεις προς όφελός σας. Το δεύτερο δεκαήμερο επίσης λειτουργεί τις περισσότερες φορές με το ένστικτο παρά με την λογική, αυτό είναι ευνοϊκό για γραπτά, με πνευματικό πιο πολύ ενδιαφέρον. Μικρές ρομαντικές διαδρομές. Το τρίτο δεκαήμερο αρχίζει και πιέζετε οικονομικά, μάλλον πρέπει να «προσγειωθείτε» στις πραγματικές ανάγκες. Στις 9/5 γίνεστε αγαπητοί από την «ιεραρχία», είστε αποδεκτοί από την κοινωνία και οι στόχοι σας προωθούνται. Την ίδια μέρα όμως οι ομάδες που συμμετέχετε σας απομυζούν οικονομικά. Προσοχή σε κόμματα, συλλόγους, παρέες γιατί οι σχέσεις μπορεί να διακοπούν. Στο τέλος της εβδομάδας δίνετε μεγάλη έμφαση στον περίγυρό σας και αυτό βοηθά τους στόχους σας.                                                                                                              

Σχετικά