“Και άλλες διακρίσεις για την ομάδα των Αλιαρτίστας”

aliartistas

Στις 27/4 Μ.Σάββατο αφήσαμε τις ετοιμασίες για την Κυριακή του Πάσχα στην μέση και βρεθήκαμε στα Λεύκτρα για των “37ο Λαϊκό αγώνα ανωμάλου δρόμου 10Χλμ.”όπου είχαμε δύο βάθρα για τις γυναίκες της ομάδας μας. Στην 2η θέση την Σπυριδούλα Παλαντζά και στην 3η θέση την Ελένη Μωραΐτη. Οι υπόλοιποι της παρέας: Κώστας Μπεζαΐτης,Σταμάτης Καρασσάβας,Χρήστος Κόκκαλης, Γιώργος Τσιώλης, Γιώργος Ζυγογιάννης,Πεγκύ Παπακωνσταντίνου. 

Την επόμενη Κυριακή 5/5 η ομάδα μας βρέθηκε για ακόμη μια χρονιά στις Θερμοπύλες για των αγώνα “Ανοπαία Ατραπός” όπου είχε την 10ετη επέτειό της. Η αποστολή της ομάδας ήταν τόσο μεγάλη που για ακόμη μια φορά μας χάρισε το κύπελλο της πολυπληθέστερης ομάδας και μας ανέβασε όλους στο βάθρο. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον σύλλογο “Τραχίνα” για την άψογη διοργάνωση του αγώνα σε όλα τα επίπεδα και την φιλοξενία τους.Την αποστολή αποτέλεσαν:Σπυριδούλα Παλαντζά,Μαρία Δρίτσα,Ελένη Μωραΐτη,Κώστας Μπεζαΐτης,Δημήτρης Τριανταφύλλου,Σταμάτης Καρασσάβας,Βασίλης Κολοβός,Χρήστος Κόκκαλης,Τάσος Σταμουλής,Γιώργος Αργύρης,Γιώργος Καλαμπαλίκης,Γιώργος Τσιώλης,Γιώργος Ζυγογιάννης,Ηλίας Σταμούλης,Κώστας Κυριακάτης.

Την ίδια ώρα στα Άσπρα Σπίτια διεξάγοταν ο αγώνας “Άσπρη Πολιτεία”.Για την ιστορία η Άσπρη Πολιτεία είναι η πρώτη δρομική εκδήλωση που καθιερώθηκε στην Βοιωτία το 1970 και μέχρι το 1990 έδωσε ρυθμό και ζωή στην υπέροχη παραλία των Άσπρων Σπιτιών. Σήμερα έγινε η αναβίωση της εκδήλωσης με μεγαλη συμμετοχή από όλη την Βοιωτια.Σαν Αλιαρτιστας παρευρεθήκαμε με αρκετές νέες συμμετοχές στα 5χλμ αλλά και με την τιμητική συμμετοχή του Θέμου Ζαχαρόπουλου ως αφέτη στις διαδρομές.Τα διδυμάκια μας Μελέρδος Θοδωρής και Γιώργος, η πρωτάρα Σταυρούλα Ζαχαρόπουλου από Πάτρα και ο παλιός Δημήτρης Ζαχαρόπουλος. Παράλληλα τα εγγόνια Θέμιδες Ζαχαρόπουλοι τερμάτισαν στην αγκαλιά του Παππού Θέμη στην διαδρομή των 1000 μετρων.Επόμενο ραντεβού στο Τείχιο Δωριδος 12/5 και το Tihio Race.

#Aliartistas

Σχετικά