Yποψήφιος με τον Φάνη Σπανό ο Χάρης Σανιδάς

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στη Λιβαδειά. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Λιβαδειάς και το 2004 ολοκλήρωσα τις σπουδές στη σχολή πολιτικών μηχανικών στο Ε.Μ.Π. με ειδικότητα συγκοινωνιολόγος.
Το 2004 ιδρυσα την εταιρεία  ΄΄ΣΑΝΙΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Ε. ΄΄  της οποίας είμαι μέλος .Η εταιρεία ασχολείται με μελέτες- επιβλέψεις- κατασκευές πολυκατοικιών, ιδιωτικών έργων, φωτοβολταικών συστημάτων, έκδοση οικοδομικών αδειών, ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, τακτοποίηση αυθαιρεσιών   όπως και εκπόνηση τοπογραφικών διαγραμμάτων στο νομό Βοιωτίας. Ως μέλος της εταιρίας έχω συμμετάσχει στην κατασκευή πολυκατοικιών συνολικής επιφανείας 10.000 τμ. όπως και στην εκπόνηση των αντίστοιχων μελετών.
 Ήμουν εξωτερικός συνεργάτης Τραπεζών  σε διενέργειες αυτοψιών και εκτιμήσεων.
Έχω  υπάρξει επί τόπου μηχανικός, σε μια σειρά δημοσίων έργων Οδοποιΐας και Υδραυλικών.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2014 όταν εκλέχθηκα μέλος της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.
Την ίδια χρονιά εκλέχθηκα περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη. Διετέλεσα θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 2014-2016 , όπως και πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Είμαι υποψήφιος γιατί :

Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο ελεύθερο επάγγελμα μπορώ να αφουγκραστώ τα προβλήματα της κοινωνίας. Επέλεξα το συνδυασμό του Φάνη Σπανού γιατί απέδειξε ότι ξέρει πολύ καλά να συνεργάζεται με την ομάδα του ως Αντιπεριφερειάρχης. Ζητώ τη στήριξή σας ώστε τα λίγα λόγια να σημαίνουν πολλά έργα.

Λίγα λόγια , πολλά έργα!

Σχετικά