Κεντρική ομιλία Ηλία Τραμπάκουλου στο Καπαρέλλι

Στο Καπαρέλλι μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Ηλίας Τραμπάκουλος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης”, αναφέρθηκε στα μικρά, τα μεγάλα και συγχρόνως άλυτα προβλήματα που απασχολούν όλους τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα, τις υποδομές, την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και την συγκοινωνία με τακτικά επιδοτούμενα από τον Δήμο δρομολόγια από και προς Θήβα, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι τόσο τον χειμώνα όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στη συνέχεια ο κ. Τραμπάκουλος τόνισε την αναγκαιότητα συνέχισης λειτουργίας και ενίσχυσης του Γυμνασίου – Λυκείου Καπαρελλίου, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι με τον “Κλεισθένη” η κάθε Τοπική Κοινότητα θα έχει δικό της προυπολογισμό και θα μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες σε έργα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο ζήτημα των ανταποδοτικών τελών από τα αιολικά πάρκα λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεσμευόμαστε ενώπιον όλων σας πως αυτά τα χρήματα θα διατίθενται για τις δικές σας ανάγκες. Είναι δικά σας, σας ανήκουν και κανείς δεν μπορεί να σας τα στερήσει”.

Παράλληλα ο κ. Τραμπάκουλος έθεσε και τα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών λέγοντας ότι: “Έχουμε την ευλογία να ζούμε σε έναν τόπο όπου το βουνό του Κιθαιρώνα συναντά τις πανέμορφες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου. Είναι στα άμεσα σχέδια μας η διάνοιξη και ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Άγιο Βασίλη και Καλαμάκι, η επίσπευση υδροδότησης στο Καλαμάκι και η αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού προκειμένου να παρέχουμε τις απαιτούμενες ποσότητες νερού στον οικισμό του Αγίου Βασιλείου”.

Επιπλέον σε ότι αφορά την ανάπτυξη των παραλιών και την προστασία του περιβάλλοντος, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης” υπογράμμισε πως θα εφαρμοστεί πρόγραμμα ετήσιου τακτικού των θαλασσίων υδάτων για τυχόν μολύνσεις από λύματα κλπ.

“Είμαστε εδώ. Με ένα ψηφοδέλτιο που συνδυάζει νέους και έμπειρους ανθρώπους. Είμαστε εδώ με ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και θέλουμε να μας εμπιστευθείτε” είπε ο κ. Τραμπάκουλος και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την θερμή τους υποδοχή.

Σημειώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Θηβαίων Ηλίας Τραμπάκουλος θα μιλήσει στις 8 μ.μ Βάγια

Σχετικά