Ξεκινά το Playschool- Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Αλιάρτου

Το κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) είναι μία πιστοποιημένη από το κράτος εκπαιδευτική δομή, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών 5-12 ετών.

Το Playschool ΚΔΑΠ Αλιάρτου θα λειτουργεί καθημερινά, από 14:00 έως 18:00 η πρώτη βάρδια και 18:00 έως 22:00 η δεύτερη βάρδια και από τον Σεπτέμβριο εώς και τον Ιούλιο. Οι δραστηριότητες αθλητικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και προγράμματα εμπλουτισμού των ικανοτήτων και δυνατοτήτων των παιδιών,όπως εικαστικά, χειροτεχνίες, καλλιτεχνικά, ρομποτική και άλλα πολλά.

Tο καλοκαίρι με το κλείσιμο των σχολείων το ΚΔΑΠ Playschool Αλιάρτου θα λειτουργείπρωινές ώρες (8 π.μ έως 4 π.μ) με εξειδικευμένο πρόγραμμα (Summer Camp) και εξυπηρετεί τους γονείς που δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους. Στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα το ΚΔΑΠPlayschool Αλιάρτου θα  λειτουργεί όλες τις ημέρες εκτός από τις επίσημες αργίες, γεμίζοντας δημιουργικά το χρόνο των παιδιών και απελευθερώνοντας το χρόνο των γονιών. Το ΚΔΑΠ Playschool Αλιάρτου θα στεγάζεταιστην Αλιάρτο, σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλους για παιδιά χώρους.

Οι γονείς που είναι δικαιούχοι και θα επιλέγουν από την ΕΕΤΑΑ βάση μοριοδότησης,για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους τα προγράμματα του ΚΔΑΠ, επιδοτούνται μέσω ΕΣΠΑ από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής». Είναι το ίδιο πρόγραμμα που αφορά βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και με τις ίδιες προϋποθέσεις. Έτσι η συμμετοχή των παιδιών μέσω ΕΣΠΑ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Περιληπτικά πρέπει να είστε μητέρες ή άνδρες με επιμέλεια παιδιών 5-12 ετών και ναπροσκομίσετε το εκκαθαριστικό, όπως και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Για αναλυτικές πληροφορίες για την έγκυρη, έγκαιρη αλλά και για την έγκριση υποβολής των δικαιολογητικών για το σχολικό έτος 2019-2020 επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ανδριανα  Μπεζαϊτη

6937426113

Σχετικά