Ο Κόσμος Μίλησε! ΟΧΙ στο Κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ο κόσμος μίλησε! Και απαίτησε με την μαζική συγκέντρωσή του σήμερα μπροστά στην Εθνική Τράπεζα στην Αλίαρτο, να μην κλείσει το κατάστημα, που εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Λεωφόρου Αθηνών προχώρησαν κάτοικοι της Αλιάρτου διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Αλίαρτο εξυπηρετεί πάνω από 20.000 κατοίκους στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ένας μεγάλος αριθμός ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, συνταξιούχων όλων των ασφαλιστικών Ταμείων.

Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου κ.Θεοδωρογιάννης, το κλείσιμο του υποκαταστήματος πλήττει άμεσα την οικονομική, εμπορική και κοινωνική δραστηριότητα  της περιοχής και απειλεί με διακοπή κάθε συναλλαγής   με την Εθνική τράπεζα  αν δεν ανακληθεί η απόφαση.

Αν η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας δεν επανεξετάσει την απόφασή της και επιμείνει στο κλείσιμο του υποκαταστήματος, ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων θα αποσύρει τις καταθέσεις του και  θα διακόψει κάθε μορφής συνεργασίας με την συγκεκριμένη Τράπεζα  δήλωσε ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης.

Παρών στην εκδήλωση ο  Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς και νέος Δήμαρχος Δήμου Θηβαίων κ.Αναστασίου, ο οποίος σε δήλωσή του στο permissos.gr, στηρίζει το αίτημα των κατοίκων του Δήμου και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει το κλείσιμο της τράπεζας στην καρδιά της Βοιωτίας.

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά