ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

καραμπελα-001

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 10-16/6

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Αγαπητοί Κριοί, αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική στο να μπορέσετε να κρατήσετε μια ισορροπία στην σχέση σας με πρόσωπα της οικογένειας. Το δεύτερο δεκαήμερο ενθουσιάζετε με ιδέες και παρέες. Οι δική σας άνθρωποι, σας ενθαρρύνουν αλλά απαιτούν να περάσουν την δική τους «γραμμή» και έτσι πολλές φορές από τις συζητήσεις που θα κάνετε δύσκολα θα βγάλετε συμπεράσματα. Έχετε αντίστοιχα την πίεση από χώρους εξουσίας, ή η καριέρα σας θέλει πιο μεγάλη προσοχή. Πολλές φορές η οικογένεια ή η αξίες σας έρχονται σε αντίθεση με τους στόχους ή τις φιλοδοξίες σας. Προσπαθείτε να βρείτε μια μέση λύση, ώστε να φέρεται μια ισορροπία μεταξύ της οικογένειας και της ανάγκης που έχετε να αναδειχθείτε κοινωνικά. Όμως πρέπει να διοργανωθείτε λίγο ψυχολογικά ή απομόνωση ή η μεγάλη φαντασία δεν βοηθά να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας. Το πρώτο δεκαήμερο έχει εύνοια από τον περίγυρο ή τους συγγενείς, καλή επικοινωνία. 

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου αρχίζει και παίρνει τα επάνω του οικονομικά, εκεί λοιπόν θα χρειαστεί σωστή διαχείριση. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει στην αρχή της εβδομάδας να προσέχουν τις παρακινδυνευμένες κινήσεις στις επενδύσεις. Μέχρι τώρα μπορεί να διαψεύστηκαν προσδοκίες από ομάδες, παρέες κτλ. όμως τώρα μπορείτε εσείς να τους εμπνεύσετε με τα λόγια σας. Πιθανόν να κάνετε και σχέδια για ταξίδια. Μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις που δίνουν διάφορες οργανώσεις, σύλλογοι κτλ. για επενδύσεις ή εμπνεύσεις που θα αποφέρουν κέρδη, μάλλον αυτό το διάστημα είναι απατηλά. Ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο αργότερα για να δείτε ότι μπορούν να πραγματοποιηθούν ή ότι έχουν μία «λογική» βάση. Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας γίνεστε πιο όμορφοι και συμπαθητικοί  στους γύρω σας, επωφεληθείτε για αρχή εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Για το δεύτερο δεκαήμερο υπάρχει μια προοπτική μετά από δυναμικές κινήσεις να βρει τρόπο έτσι ώστε να έχει εξτρά τα έσοδα.  Αλλά χρειάζεται προσοχή μην χάσετε χρήματα σε επενδύσεις ή από χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Όλη την εβδομάδα θα έχετε συζητήσεις και μετακινήσεις για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα σας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες υπερβολές ή ακόμα και διαψεύσεις σε συνεργασίες. Για αυτό στο τέλος της εβδομάδας να εξετάσετε  με λεπτομέρεια κάθε είδους συμβόλαιο ή συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο είναι απαλλαγμένο από την ένταση, όμως μπορεί να έχει κρυφές συναισθηματικές καταστάσεις που τους προβληματίζουν. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχετε ένταση και αυξημένη κινητικότητα. Ίσως να έχετε μεγάλες προσδοκίες και να αγωνίζεστε για τις ιδέες σας, όμως υπάρχει σκληρή αντιμετώπιση από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσοχή σε δικαστικά θέματα. Στο τέλος της εβδομάδας ζείτε μέσα σε μια αμφίρροπη κατάσταση. Οι ιδέες και τα σχέδια σας αντιμετωπίζονται με κατανόηση από τους ομοϊδεάτες σας, όμως πρέπει να απολογηθείτε για τα πεπραγμένα σας στους άλλους. Η καθημερινότητα και το «δια ταύτα» δεν συνάδουν με τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας και μπορεί να απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζει να αισθάνεται ή να ζει τις αλλαγές στην καριέρα. Όμως αυτή την εβδομάδα έχετε την καλή φήμη που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σε συλλογικό επίπεδο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα επιχειρήσει να διαπραγματευτή μυστικά από άλλους. Πολύ πιθανόν να πετύχει σε οικονομικούς στόχους, αυτό είναι το καλό σενάριο, γιατί από την άλλη έχει πολλούς ανταγωνιστές στο χώρο εργασίας που θα προσπαθήσουν να παγώσουν τις προσπάθειες που καταβάλουν. Προσέχετε την υγεία σας. Τα δημιουργικά σχέδια και η συναισθηματική έπαρση που έχετε, δυσκολεύουν την κατάσταση ίσως δεν έχετε υπολογίσει όλες τις παραμέτρους, μην αφήσετε την υπερβολή να επισκιάσει την πραγματικότητα, έτσι ώστε να μην χάνετε ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Η Αφροδίτη μπαίνει στον τομέα της καριέρας, αυτή την εβδομάδα θα έχετε καλή κοινωνική φήμη και εύνοια από άτομα κύρους. Προς στιγμή την εύνοια θα την έχει το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε δυναμική παρουσία σε ομάδες, παρέες κτλ., σαν απώτερο στόχο ίσως να έχετε μια συνεργασία που μέχρι τώρα σας φαινόταν λίγο ουτοπική. Φερθείτε με σταθερότητα και κάντε πράξη τα λεγόμενα σας, έχετε δυνατότητα αν εφαρμόσετε σωστά την θεωρία σας και να πετύχετε. Στο τέλος της εβδομάδας θέλει λίγη προσοχή σε θέματα που έχουν σχέση με ακίνητα ή με πρόσωπα τις οικογένειας γιατί θα υπάρχει ασάφεια και υπερβολή.

ΖΥΓΟΣ.  Ανοίγετε τους ορίζοντες σας και έχετε εύνοια σε ταξίδια με άτομα που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, αυτό προς στιγμή αφορά το πρώτο δεκαήμερο. Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο σε γενικές γραμμές πρέπει να είναι προσεκτικοί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και την οικογένεια, μου δίνετε η εντύπωση ότι κάποια πράγματα δεν συνάδουν μεταξύ τους. Ίσως οι στόχοι σας δεν είναι αποδεκτοί από πρόσωπα της οικογένειας. Όμως έχετε πολύ δυναμική παρουσία στο χώρο εργασίας γίνεστε πολύ επικοινωνιακοί, προσπαθείτε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας και τα καταφέρνετε. Μάλλον έχετε υπερεκτίμηση κάποια άτομα από το συγγενικό ή το φιλικό σας περιβάλλον και τελικά δυσκολεύεστε να λειτουργήσετε στην καθημερινότητα. Προσοχή σε ότι έχει σχέση με έγραφα και αποφύγετε τα λάθη στο χώρο εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Με πιο μεγάλη ένταση και αποφασιστικότητα θα δείξετε την δημιουργικότητά σας αυτή την εβδομάδα, έχετε ιδέες δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τις κάνετε πράξη. Αρχίστε να γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και θα δείτε ότι θα υπάρχει ανταπόκριση από ομάδες ανθρώπων που έχετε τις ίδιες απόψεις. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έχουν επιτυχία. Το άμεσο περιβάλλον σας [συγγενής, περίγυρος κτλ], θα προσπαθήσει να  σας βάλει «φρένο» και να σας προσγείωση στην πραγματικότητα. Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα στις 16/6 δείχνει, την μεγάλη επικινδυνότητα που υπάρχει να χάσετε χρήματα από λάθος εκτιμήσεις. Καλό θα είναι να μην ρισκάρετε αυτή την εβδομάδα ούτε συναισθηματικά αλλά πολύ περισσότερο οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Οι Τοξότες αρχίζουν και βιώνουν την αγάπη και την αποδοχή από τους άλλους, αυτό αφορά περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο. Ίσως αυτή την εβδομάδα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο να αναγκαστούν να δείξουν στα πρόσωπα της οικογένειας, την εσωτερική ένταση που αρκετό καιρό κρύβουν μέσα τους. Μια μυστική επικοινωνία με τους οικείους σας για οικονομικά θέματα θα έχει θετική ανταπόκριση. Έχετε την τάση να θέλετε να κάνετε επενδύσεις και συζητάτε χωρίς τίποτα ακόμα να μπορεί να βγει στην επιφάνεια.  Στις 14/6 προσοχή στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία κινηθείτε με σύνεση, αφόρα περισσότερο το δεύτερο δεκαήμερο. Ενώ στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείτε ότι υπέρ αισιοδοξούσατε ή είχατε λανθασμένες εκτιμήσεις σε ότι αφορά την οικογένεια ή τα ακίνητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Γενικά έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την εβδομάδα δύο αντίπαλες «ομάδες» η μία ομάδα είστε εσείς και η άλλη ομάδα είναι όλοι οι άλλοι. Δίνετε μάχη και την κερδίζετε για αρχή με τον καθημερινό σας περίγυρο, όμως πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες ή τους συντρόφους που δείχνουν μια έντονη επιθετικότητα απέναντί σας. Θα χρειαστεί να δείξετε όλοι την επικοινωνιακή σας ικανότητα για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά γραπτά, πνευματικά θέματα και συναναστροφές πολύ πιθανό να τα καταφέρετε, όμως οι διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν από «σαράντα κύματα». Ίσως και εσείς δείξετε ένα σκληρό πρόσωπο στους άλλους σε κάθε απόπειρά από μεριά τους για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Δεν μπορείτε αυτή την περίοδο να κρίνετε σωστά και βγάζετε λάθος συμπεράσματα. Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια πιο ήρεμη καθημερινότητα και εύνοια στο χώρο εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Έντονη καθημερινότητα με πολλές μετακινήσεις, πραγματικά ένας «αγώνας δρόμου», σε ότι όμως αφορά την εργασίας σας, σας αποδίδει οικονομικά. Το δεύτερο δεκαήμερο όμως έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον που του προκαλεί ανασφάλειες. Είναι μία περίοδο που δοκιμάζεστε τόσο εργασιακά όσο και ψυχολογικά. Έχετε πολλά να πείτε ή να κάνετε αυτό το διάστημα, οπότε θα χρειάζεται να ξεκουράζεστε γιατί η δουλειά σας θα έχει πολλές απαιτήσεις. Το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δείχνει ότι έχετε δώσει πολλή μεγάλη έμφαση σε ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ, και δεν μπορείτε να δείτε καθαρά κατά πόσο έχετε θα οικονομικό όφελος . Το πρώτο δεκαήμερο έχει εύνοια λόγω τις Αφροδίτης σε ότι αφορά τον ερωτικό τομέα, τα παιδιά και στην δημιουργία.

ΙΧΘΥΕΣ.  Γενικά ευνοϊκή εβδομάδα για εσάς γιατί σας βοηθά να δείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Προβάλλεστε έντονα μέσα και από την καλλιτεχνική σας δραστηριότητα αλλά και από την επικοινωνία. Πιθανόν να βρεθείτε σε μία αντιπαλότητα με ομάδες ή παρέες. Ίσως υπάρξουν κάποια εμπόδια που θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες σε ένα σχέδιο ή ένα ταξίδι. Μπορεί να έχετε επίσης και ερωτική-συναισθηματική επικοινωνία που θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα. Το πρόβλημα είναι στην καριέρα σας που θα έχετε την τάση να ωραιοποιείτε καταστάσεις, μην υπερβάλετε άσχετα αν έχετε την εύνοια να προωθείστε από τους ανωτέρους. Εκτιμήστε καλύτερα, δηλαδή πιο ορθολογικά την κοινωνική σας θέση ή την καριέρα σας.                                                                                                              

Σχετικά