«Στρατός» α λα Εσκομπάρ φύλαγε την χασισοφυτεία – μαμούθ στην Βοιωτία!

Σκληροί κακοποιοί, οι οποίοι έχουν σχέση ακόμα και ομάδες τις νύχτας, βρίσκονται πίσω από την χασισοφυτεία “μαμούθ” που εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής σε δύσβατη ορεινή περιοχή, στην θέση Βίλιζα Βοιωτίας.

Μάλιστα οι 6 συλληφθέντες, αλλά και οι 4 καταζητούμενοι Αλβανοί ανάμεσα τους και ο φερόμενος αρχηγός τις εγκληματικής οργάνωσης, είχαν εκπονήσει στρατιωτικού τύπου σχέδιο φύλαξης της φυτείας ακόμα και με ακροβολισμένους ένοπλους κακοποιούς στους γύρω λόφους, προκειμένου να επιτηρούν την χασισοφυτεία. Μάλιστα είχαν σαφείς εντολές, κανείς να μην βγει ζωντανός, στην περίπτωση που ανυποψίαστοι περιπατητές έμπαιναν τυχαία στην φυτεία, με τα δεκάδες χιλιάδες δέντρα.

Χαρακτηριστική η περίπτωση που αποκαλύπτει σήμερα το “Newsit.gr”, ενός ανυποψίαστου “ερευνητή” χρυσού, οποίος πέντε μέρες πριν την εισβολή της Δίωξης στην φυτεία “μαμούθ” έψαχνε με ειδικό μηχάνημα στην περιοχή για την ανεύρεση λιρών.

Οι ακροβολισμένοι κακοποιοί αμέσως των εντόπισαν και ειδοποίησαν με τα κινητά τους τον αρχηγό τις συμμορίας, οποίος αδίστακτα τους έδωσε συγκεκριμένες εντολές: “…στην περίπτωση που μπει στο “μαντρί” ( εννοεί την φυτεία), τον “καθαρίζετε”. Τώρα εάν βρει χρυσό και σε αυτή την περίπτωση των “καθαρίζετε” και παίρνετε ότι έχει βρει”.

Έντρομοι οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν αθέατοι τους κακοποιούς, ακούγοντας με ειδικά μηχανήματα τις συνομιλίες τους, περίμεναν με τα όπλα ανά χείρας να σώσουν την ζωή του ανυποψίαστου πολίτη, δίνοντας μάχη με τους οπλισμένους Αλβανούς.

Ευτυχώς για τον “εξερευνητή” ποτέ δεν μπήκε στην φυτεία και κυρίως δεν κατάφερε να βρει λίρες, γλυτώνοντας έτσι τα χειρότερα και μάλιστα χωρίς να γνωρίζει πως η ζωή του κρέμονταν από μια κλωστή.

Ο αρχηγός της συμμορίας

Άνθρωπος πασίγνωστος στο κόσμο τις νύχτας και μάλιστα στους “νονούς” τις πιάτσας, είναι ο φερόμενος αρχηγός τις συμμορίας, που είχε δημιουργήσει την χασισοφυτεία. Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταζητούμενος “εγκέφαλος”, φέρετε να επένδυσε μεγάλο χρηματικό ποσό για την χασισοφυτεία των δεκάδων χιλιάδων δέντρων και βέβαια περίμενε να “βγάλει” ένα ποσό της τάξεως των 6.000.000 ευρώ, τόσο από την διακίνηση στο εσωτερικό της χώρας, όσο και από την εξαγωγή του χασίς, κυρίως στην Γερμανία.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος άνθρωπος μέχρι πρότινος διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ σε περιοχή του Περιστερίου και οι αστυνομικοί τις Δίωξης Ναρκωτικών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, μέσα στο κλαμπ να γίνονταν εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Σχετικά