“‘Ετρεξαν προς το Μέλλον” οι αθλητές των Special Olympics Βοιωτίας

Με τη συμμετοχή στην αθλητική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, με τίτλο ¨ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ¨ γιορτάζοντας την Ολυμπιακή Ημέρα, ολοκληρώθηκε μία ακόμη πετυχημένη περίοδος για τις αθλήτριες και τους αθλητές των Special Olympics Βοιωτίας.

Σ’ αυτή την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχή χρονιά, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, ολοκληρώθηκε με τον τερματισμό των δρομέων στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. 

Η Βοιωτία, σ’ αυτή την εκδήλωση μετείχε με πολυπληθή αποστολή αθλητών και αθλητριών, γονέων, με την ευγενική συμμετοχή αρκετών εθελοντών, μελών της Επιτροπής και την παρουσία του προπονητή μας Μιχάλη Τόλια, που για μία ακόμη χρονιά πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του.

 Γι’ αυτή την προσφορά των εθελοντών και του προπονητή, νιώθουμε την ανάγκη εκ μέρους των παιδιών και των οικογενειών τους, να τους εκφράσουμε και δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες μας.

Μετά την ολοκλήρωση κι’ αυτής της δραστηριότητας ανανεώθηκε το ραντεβού, για τον επόμενο Σεπτέμβριο, στο ξεκίνημα της νέας περιόδου.

Μέχρι τότε ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι.

Η Τοπική Επιτροπή 

Special Olympics Hellas 

Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

 Με την Ευγενική  Υποστήριξη

                            του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς

Σχετικά