Τραγωδία στην Κύπρο: 26χρονη πήγε να σώσει τον πρώην σύντροφό της και αυτός τη σκότωσε

Η κοινή γνώμη της Κύπρου παρακολουθεί συγκλονισμένη τις τραγικές πτυχές της υπόθεσης που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αγία Φύλα.

Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφό του Σοφία Ζήνωνος και στη συνέχεια έθεσε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

Τραγικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός πως η κοπέλα φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τον 35χρονο από το να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος επικοινώνησε με την 26χρονη Σοφία και της εξέφρασε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Η κοπέλα έσπευσε να τον αποτρέψει, αφού ειδοποίησε τους γονείς του, αλλά δεν τον πρόλαβε… Ο 35χρονος έστρεψε πάνω της το όπλο και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το τι προηγήθηκε μεταξύ τους, πριν από το τραγικό συμβάν, παραμένει άγνωστο. Στις πρώτες του δηλώσεις στη σκηνή, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «για λόγους που διερευνώνται, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση και υπήρξε μεταξύ τους μία διαφωνία. Στη συνέχεια ο νεαρός την πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του». Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη Σοφία καταλείπει ένα 6χρονο παιδάκι, από προηγούμενη σχέση της. H Aστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Σχετικά