Το αυτοκίνητο σταμάτησε στο δέντρο, αλλά ο παππάς “έφυγε” στο γκρεμό

Σε χαράδρα της Όθρυος επιχείρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (29/6) η Πυροσβεστική, μετά από κλήση για τροχαίο στις στροφές της επαρχιακής οδού Ανάβρας (Γούρα) – Αλμυρού και για άτομο που είχε πέσει στο γκρεμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 52χρονος ιερέας που επέστρεφε από τη Θεία Λειτουργία και τη γιορτή ορεινού ξωκλησιού αφιερωμένο στους Αγίους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο, είχε χτυπήσει σε δέντρο, ενώ κάτω από άγνωστες συνθήκες ο ίδιος είχε βρεθεί στο γκρεμό! Πιθανότατα δεν πρόσεξε ότι από το σημείο που απεγκλωβίστηκε ήταν δίπλα στο γκρεμό με αποτέλεσμα να φύγει στο κενό.

Είχε άγιο ή καλύτερα Αγίους και διερχόμενος κάτοικος είδε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο και τον ιερέα κατακρημνισμένο στα βράχια και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν πέντε Πυροσβέστες με τρία οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα που έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για την ασφαλή ανάσυρσή του από το γκρεμό και την παράδοσή του στο ασθενοφόρο.

Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται.

Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Αλμυρού.

lamiareport.gr

Σχετικά