Σοφία Μουτίδου για GNTM: Οι υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά & η σιχαμένη

Το επεισόδιο της Τρίτης του GNTM υποχρέωσε τις διαγωνιζόμενες να περπατήσουν σε έναν ουρανοξύστη και να περπατήσουν σε μια κάθετη πασαρέλα ύψους 30 μέτρων που ξεκινούσε από την κορυφή του πολύ ψηλού κτιρίου. 

Στο σημείο υπήρχαν επαγγελματίες που έδεναν τις νεαρές για να κατέβουν.  

Ωστόσο, το θέαμα ήταν αποτρόπαιο, βλέποντας τις κοπέλες να κλαίνε, να ζορίζονται πολύ και ουσιαστικά να κρέμμονται στο κενό, αφού το να περπατήσουν στην κάθετη πασαρέλα ήταν αδύνατο. 

Και είχαν την Χριστοπούλου και τη Ζενεβιέβ να τις πιέζουν να κατέβουν για να μην χάσουν αυτή τη μοναδική ευκαιρία στην καριέρα τους, ακόμα και αν είχαν υψοφοβία, ακόμα και αν είχαν ανεβάσει παλμούς και ενδεχομένως να έβαζαν σε κίνδυνο τη ζωή τους.  

Οι δύο παίκτριες που δεν κατέβηκαν, αποβλήθηκαν από το ριάλιτι. 

Η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τους κινδύνους που έκρυβε αυτή η δοκιμασία κάνοντας λόγο για μοντέλα – υποψήφιες μελλοθάνατες για 3 λεπτά.

Από τη σκληρή κριτική της δεν γλίτωσε η Έλενα Χριστοπούλου την οποία χαρακτήρισε «σιχαμένη ξανθιά», έκανε λόγο για δυσάρεστη επιτροπή, ενώ χαρακτήρισε μ@@@@@@ αυτό που είπε ο Σκουλός. 

Λέει στο βίντεό της η Σοφία Μουτίδου: 

«Μπράβο στην Πόπη και την Κατερίνα που είπαν όχι στο παράλογο.  Η Πόπη αρνήθηκε με πολλά αρ@@@@, τύπου ‘δε πάτε να γ@@@, εγώ από την ταράτσα δεν πέφτω, εγώ ήρθα για μοντέλο. Δεν ήρθα για καραγκιοζοπαίχτης.” Αυτό το άθλιο επεισόδιο που δεν ξέρω από πού να το πιάσω γιατί έχω τα νεύρα μου, όπου βάζουν τα κορίτσια, ως κριτήριο αν θέλουν πάρα πολύ το μοντελινγκ, να κρεμαστούν, χωρίς να σκέφτονται αν οι καρδιά κάποιας δεν αντέξει, αυτό θα το μάθουμε μετά, στη νεκροψία. Όταν η άλλη η κοπέλα, είπε “δεν μπορώ, η καρδιά μου χτυπάει πάρα πολύ, λες να πάθω κάτι;”, της λέει ο άλλος με τα τριάντα χρόνια ιατρικής πείρας που έχει “όχι ρε, δεν παθαίνεις τίποτα”. Γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο να παίρνεις τη ζωή του άλλου στα χέρια σου και να είναι με ένα σκοινί κρεμασμένος από τον πέμπτο. Και όταν κατέβηκε κάτω, της λέει η άλλη η σιχαμένη η ξανθιά “αγάπη μου φοβήθηκες; Και τώρα η καρδούλα σου πως είναι; Αχ βρε μωρό μου…”.

Και αυτή με άλλο επιστημονικό κριτήριο έβαλε το χέρι της πάνω από τη μπλούζα της αλληνής, που κόντεψε να πεθάνει από ανακοπή. Από εκεί και πέρα, αυτή η δυσάρεστη επιτροπή, μετά το σημερινό χάνει κάθε πλάκα το GNTM. Κάθονται οι τέσσερις φακλαροβιομηχανίες στα σκαμπό τους και κοιτάνε τον ουρανό λέγοντας κάτι αμερικάνικα η Καγιά και η άλλη η ψεύτρα η Ηλιάννα και η άλλη δίνει τη ψυχή της εκεί πάνω και κλαίει.

Άλλα βλαμμένα αυτά που πάνε και κρεμιούνται από τις ταράτσες για να δείξουν πόσο θέλουν το μόντελινγκ. Ο Σκουλός είπε τη μ@@@@@@ τη μεγάλη: “ένα μικρό βήμα στη ταράτσα ένα μεγάλο βήμα στο σπίτι του GNTM”, γιατί ως γνωστόν το σπίτι του GNTM είναι η μεγάλη ευκαιρία της ζωής του κόσμου. Τα συμβόλαια με τη Voque θα έρθουν το ένα πίσω από το άλλο. Τα κορίτσια θα είναι haute couture μοντέλα. Θα αλλάξουν οι ζωές των μοντέλων και των οικογενειών τους. Θα φέρουν φως στο χωριό τους. Δεν το πιστεύω το επεισόδιο αυτό. Δεν έχει πλάκα όταν ο άλλος φοβάται. Ότι μαλ@@@ αμερικάνικη έρχεται στη γκλάβα του καθεμιανού, έρχεται και τη κάνει εδώ πέρα.» είπε η Σοφία Μουτίδου.

Σχετικά