ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 14-20/10

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες όψεις που να το επισκιάζουν, όμως έχει μία ένταση στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζει και βλέπει πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις που το φόρτιζαν μέχρι πρότινος. Έτσι μπορεί να διαπραγματευτεί για οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, δάνεια ή τα οικονομικά του/της συντρόφου. Επίσης κάνει και συμφωνίες με άτομα που θα τους βοηθήσουν σε στόχους που έχει βάλει. Το τρίτο δεκαήμερο αν προσέξει στην αρχή της εβδομάδας την ένταση σε συνεργασίες και δεν «εκτροχιαστεί», στο τέλος θα καταφέρει μέσα από ξεκαθαρίσματα να προχωρήσει σε συμφωνίες σημαντικές για την καριέρα του.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο με την Σελήνη στην αρχή της εβδομάδας είναι λίγο εσωστρεφής, η καθημερινότητα θέλει πολύ ενέργεια από μέρους σας καθώς κάποια μικροπροβλήματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν. Το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζει να κοινοποιεί τις ιδέες του και να βρίσκει ανταπόκριση. Πολύ πιθανή μια συνεργασία με οικονομικό όφελος, επίσης υποσχέσεις και επικοινωνία από φίλους ή ομάδες  σταθεροποιούν τα σχέδιά σας. Συναισθηματική και ερωτική σταθεροποίηση. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να αποφύγει τον εγωισμό και την ένταση στο χώρο εργασίας στην αρχή της εβδομάδας περιμένετε το Σαββατοκύριακο η γνώμη σας θα έχει μεγάλη δύναμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο αν και έχει διαρκή διλήμματα μπορεί αυτή την εβδομάδα να χειριστεί τις καταστάσεις- το πλανητικό σκηνικό είναι ουδέτερο. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει εύνοια στο να καταφέρει να προωθήσει τις ιδέες του στο εργασιακό περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να έχει και υποσχέσεις από άτομα κύρους. Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα αισθανθεί έντονη απογοήτευση γιατί θα καταλάβει ότι κάποια άτομα εκμεταλλεύονται τα συναισθήματά του ή τα οικονομικά του. Με την συζήτηση μπορείτε να βρείτε την λύση σε οικονομικά   αλλά και σε εργασιακά θέματα, αφιερώστε το Σαββατοκύριακο στο να κάνετε συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.   Στην αρχή της εβδομάδας ίσως στον απόηχο της έντασης της πανσελήνου, θα απογοητευτείτε από την σκληρή συμπεριφορά του/της συντρόφου ή από κάποιους συνεργάτες ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί αρχές τρίτου δεκαήμερου. Ενώ το Σαββατοκύριακο γίνονται συζητήσεις που ξεκαθαρίζουν κάποια «μελανά» σημεία στις σχέσεις σας. Το δεύτερο δεκαήμερο σταθεροποίει σχέσεις και συνεργασίες και έχει ευχάριστη επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, δεν θα λείψουν και οι ρομαντικές έξοδοι  με το ταίρι του. Το πρώτο δεκαήμερο είναι ανεπηρέαστο από όψεις αλλά η οικογένεια και ο χώρος του σπιτιού σας «τρώει» πολύ ενέργεια.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο αντιμετώπισε ξαφνικές ανατροπές από το περιβάλλον του και καλό θα είναι να αποφεύγει τις τριβές γιατί δεν βγάζουν πουθενά. Όμως σε γενικές γραμμές αυτή η εβδομάδα θα είναι ποιό ήπια. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει εύνοια σε συζητήσεις με την οικογένεια για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους, όπως επίσης και οικονομικά ή κληρονομικά που από καιρό ζητούν λύσεις. Στο τέλος της εβδομάδας σταθεροποιούνται οι σχέσεις με τους δικού σας ανθρώπους και αυτό σας δίνει δύναμη. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου τις 14/10 πρέπει να προσέχουν, γιατί το περιβάλλον είναι δύσκολο στην εργασία, το Σαββατοκύριακο όμως έχετε τα επιχειρήματα που χρειάζονται για να επικρατήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Μια εβδομάδα ουδέτερη χωρίς να υπάρχει κάτι που να σας στεναχωρεί ή να σας ξαφνιάζει αρνητικά θα έχει το πρώτο δεκαήμερο, ίσως κάποια οικονομικά θέματα θέλουν από εσάς περισσότερη προσοχή. Το δεύτερο δεκαήμερο περνά μία περίοδο έντονης επικοινωνίας που προωθεί  με τον καλύτερο τρόπο την δημιουργικότητά σας αλλά και τα αισθηματικά σας. Το τρίτο δεκαήμερο εκτός από την αρχή της εβδομάδας που θα αισθανθεί ένταση γιατί είναι επικεντρωμένο στο πως θα βγάλει περισσότερα υλικά αγαθά, παραμελεί τα θέλω του, δηλαδή την χαρά που δίνει ο αυθορμητισμός. Ενώ στο τέλος της εβδομάδας κάνετε μικρά ταξίδια σε μέρη που ίσως έχουν μια πιο πνευματική η μεταφυσική χροιά.

ΖΥΓΟΣ. Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια δυναμικότητα που φαίνεται προς τα έξω, γίνεστε πιο αποφασιστικοί κάτι που ξαφνιάζει τους γύρω σας. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει εύνοια στον οικονομικό τομέα όπως και σε ηθικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, αλλάζουν τα στεγανά ίσως πρέπει να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο τους δικούς σας ανθρώπους. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές, πρέπει να προσέξουν τις ρίξεις με πρόσωπα της οικογένειας είναι ένα «τεστ» κατά  πόσο τα δικά σας θέλω ταυτίζονται με την οικογένεια. Όμως στο τέλος της εβδομάδας θα κάνετε μια εκ βαθέων συζήτηση που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αισθάνεται τον αθέμιτο ανταγωνισμό που γίνετε πίσω από την πλάτη του, όμως είναι και η εβδομάδα που είναι συμπαθείς στους γύρω του. Το δεύτερο δεκαήμερο με τον Ερμή στο δικό σας δεκαήμερο έχετε την δυνατότητα να βγείτε από το «καβούκι» σας και να γοητεύσετε με τον λόγο ή τα γραπτά σας. Βρίσκεστε στην ευχάριστη θέση να πείτε τις απόψεις σας και να γίνουν αποδεκτές. Ρομαντική επικοινωνία. Σταθεροποιήσεις σχέσεων. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει γιατί το περιβάλλον είναι ήδη εχθρικό απέναντί σας κι εσείς με τις ενέργειές σας επιδεινώνετε την κατάσταση. Όμως στο τέλος της εβδομάδας καταλαβαίνετε  ότι μια εκ βαθέων συζήτηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την ουσία και να μην μένετε στην επιφάνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο χαλούν πολύ από την ενέργειά τους σε μια ομάδα ή παρέα, πολύ πιθανόν να έχετε και αρχηγικές τάσεις. Ενώ αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο κάνουν συζητήσεις που δεν μπορούν ακόμα να κοινοποιηθούν για οικονομικά θέματα. Η επικοινωνία με την οικογένεια είναι θετική, όμως υπάρχει ένα «πέπλο» ουτοπικό στο διάλογο με τα οικία πρόσωπα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδος πρέπει να προσέχουν τις ρίξεις με φιλικά πρόσωπα ή με τις ομάδες που συμμετέχουν γιατί είναι πιθανό να χάσουν χρήματα. Αντιθέτως το Σαββατοκύριακο θα πάρετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξέρετε τι θα περιμένετε στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο δεν έχει ιδιαίτερες όψεις που να το επηρεάζει, όμως υπάρχει πολύ κούραση και ένταση στο χώρο της καριέρας. Ενώ άτομα διαφορετικά από εσάς ή από το εξωτερικό, πρόσκεινται φιλικά απέναντι σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο αρχίζουν και λαμβάνουν πληροφορίες που τους βοηθούν να εδραιώσουν την θέση τους. Επικοινωνείτε εύκολα με το περιβάλλον σας και έχετε την εύνοια από ομάδες, παρέες κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε σταθεροποίηση σχέσεων «ερωτικών» ή κατοχυρώνετε μια θέση σε ένα συλλογικό χώρο. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές τρίτου δεκαήμερου θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην κοινωνική τους άνοδο, θα έχετε την τάση να μεταμορφώσετε ότι σας θυμίζει τον παλαιό σας εαυτό. Στο τέλος της εβδομάδας εδραιώνετε την σχέση σας σε μια ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει κοινωνική φήμη που το βοηθά στην καριέρα, δεν υπάρχουν όψεις που τους επηρεάζουν ιδιαίτερα. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο έχουν έντονη επικοινωνία πολλές φορές κρυφή που βοηθά στην καριέρα ή μειώνει τους φόβους της ανασφάλειας που νιώθουν το τελευταίο διάστημα. Επίσης έχετε  μετακινήσεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές πρέπει να προσέχετε ανθρώπους που δεν συνάδουν με τις δικές σας ιδέες ή είναι από το εξωτερικό, γιατί θα σας εντείνουν τις υποψίες για παρασκηνιακή δράση. Περιμένετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε να πάρετε τις κατάλληλες πληροφορίες ώστε μετά να δράσετε και να βγάλετε το ποθητό αποτέλεσμα στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα που θα μπορεί να χειριστεί κάποια οικονομικά θέματα που πιθανότατα αφορούν τον/την σύντροφο ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να «διαφημίσουν», να διαδώσουν τις ιδέες τους σε ομάδες, συλλόγους, παρέες κτλ. Στο τέλος της εβδομάδας ένα πρόσωπο με ξεχωριστή προσωπικότητα σας εκφράζει τα συναισθήματά του για  σας. Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι προσεκτικό στην αρχή της εβδομάδας γιατί θα υπάρξουν οικονομικά θέματα σε σχέση με μια εταιρεία ή σύλλογο, αν έχετε εκκρεμότητες πρέπει να τις τακτοποιήσετε. Ενώ στις 19- 20/10 θα μπορέσετε να στοιχειοθετήσετε τις απόψεις σας και γιατί όχι αφού θα έχετε δίκιο να τις «επιβάλετε».                                                                   

Σχετικά