Σφοδρή σύγκρουση έξω από τη Θήβα-‘Επεσε σε καρότσα με βαμβάκι-ΦΩΤΟ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τη 11 σήμερα  στη Θηβών Λιβαδειάς στο ύψος του Κομπότη,στην κατεύθυνση προς Θήβα.

Συγκεκριμένα Ι.Χ. αυτοκίνητο   που οδηγούσε κάτοικος περιοχής συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με καρότσα με βαμβάκι προπορευόμενου τρακτέρ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το  αυτοκίνητο διαλύθηκε στο μπροστινό μέρος, με την καμπίνα του οχήματος να παραμορφώνεται.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της ΠΥ Θηβών  οι οποίοι απεγκλώβισαν τον οδηγό του ΙΧ, πολύ σοβαρά τραυματισμένο,αλλά ευτυχώς είχε τις αισθήσεις του.

 Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θηβών.

Η κίνηση στο σημείο για αρκετή ώρα γινόταν με δυσκολία και με την παρουσία της Τροχαίας. 

Παντελής Μπατσούλης

Σχετικά

2 Άποψη για τα “Σφοδρή σύγκρουση έξω από τη Θήβα-‘Επεσε σε καρότσα με βαμβάκι-ΦΩΤΟ”

  1. ΝΚΟΛΑΟΣ ΠΛΙΑΚΑΣ

    ΜΊΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΈΝΗ ΚΑΡΌΤΣΑ. ΧΩΡΙΣ ΦΏΤΑ ΧΩΡΊΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΆ ΧΩΡΊΣ ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ????? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΩΤΟΝΟΝΤΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΌ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ. !!!!!!!!!!

  2. Γεώργιος Μαυρουδής

    Παλιά καλά που ήταν καρότσα, θα μπορούσα να ήμουν εγώ με δίκυκλο και από τη σύγκρουση να έχω μπει σε τροχιά γύρο από τη Γη….

    Όταν το όριο γράφει 50 εννοεί 50 και όχι 150…
    Αλλά τι λέμε τώρα, στη Λιβαδειά πολλές φορές χρειάζεται να δείξω με το δάχτυλο το φλας μου που είναι αναμμένο, αλλιώς ο άλλος δεν το βλέπει!

    Και όταν τους επιπλήξεις ή όταν πας με το όριο ταχύτητας αρπάζονται και βρίζουν!

    Λέμε ότι φταίει το φορτηγό και όχι η φράση “δε βαριέσαι” στο μυαλό μας… Άμα δεν είδε το φορτηγό η την νταλίκα περιμένουμε να δει τη μοτοσικλέτα; Αλλά ναι ξέχασα πως οι μηχανές σκοτώνουν…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα