Τρίτη Γιορτή Ελιάς στο Νεοχώρι-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, παρουσία βουλευτών του Νομού,του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων,εκπροσώπου της Περιφέρειας Στερεάς,αντιδημάρχων,του προέδρου της Τ.Κ. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η 3η Γιορτή Ελιάς στην πλατεία Νεοχωρίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ “ΟΙ ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ”

Στις 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 3η Γιορτή Ελιάς στο Νεοχώρι.

Η γιορτή ξεκίνησε με ομιλίες για την ιστορικότητα και τη σημασία της ελιάς από την Πρόεδρο του συλλόγου  και στη συνέχεια  για τις νέες ασθένειες που την απειλούν και τον τρόπο αντιμετώπισης τους από τον γεωπόνο Μιχάλη Πικαση.

Οι γυναίκες του συλλόγου μοίρασαν φαγητό και παραδοσιακές πίτες με βάση το ελαιόλαδο και προσφέρθηκε δωρεάν κρασί. Ο κόσμος διασκέδασε με την ορχήστρα του Κώστα Ραπτη, τον Σπύρο Μπρεμπο και την Έφη Πάνου μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Νεοχωρίου “οι εννέα Μούσες” με τη βοήθεια όλου του χωριού διοργάνωσε τη γιορτή της Ελιάς.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν για την υποστήριξη τους, τους χορηγούς μας, που με  μεγάλη τους χαρά μας δώρισαν τα προϊόντα τους  και οι  οποίοι αναφέρθηκαν κατά την έναρξη της γιορτής, το permissos.gr για την κάλυψη, τις γυναίκες που για 3 μέρες ήταν παρούσες και βοήθησαν στις προετοιμασίες με προσωπική εργασία και τη νεολαία του Νεοχωρίου που στηρίζει τον σύλλογο. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή σοδειά και του χρόνου!!

Το ΔΣ του συλλόγου.

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά