Σεφτέ στις νίκες ο Λεβαδειακός 1-0 την Κέρκυρα

Nικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο των Βοιωτών καθώς επιβλήθηκε ο Λεβαδειακός της Κέρκυρας με 1-0

Οι  Ρουμελιώτες πανηγύρισαν την πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα 2 ,ενώ οι Φαίακες,  παραμένουν 11οι και στο άσχημο -3 λόγω των ποινών που κουβαλούν.

Το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο  όμως στις καθυστερήσεις και στο 45’+1 οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ .

Ο Κόναν, λοιπόν, έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο αφύλακτος Αργυρόπουλος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου οι «πράσινοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Κόναν από τον Τσιμπούκα, αλλά ο διαιτητής Μπακογιάννης δεν υπέδειξε παράβαση, ενώ στο 48′ ο Κόναν έκανε υπέροχη ατομική ενέργεια και σούταρε εντός περιοχής, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 90’+4 ο Λεβαδειακός  κεφαλιά του Σανάμπρια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά δεν μπόρεσε από κοντά να βρει δίχτυα ο Καστιγιόν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπακογιάννης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς από τον ίδιο Σύνδεσμο τους Νιδριώτη και Δέτση.

Κίτρινες: 43′ Φυτανίδης – 31′ Τσιμπούκας, 90’+3 Αγιώτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάιτς, Αργυρόπουλος (77′ λ. τρ. Χατζηλάμπρος), Παντελιάδης, Άνγκουα, Φυτανίδης, Σανάμπρια, Καραχάλιος, Κοζορώνης, Κόναν (63′ Συμελίδης), Ιωαννίδης, Ενομό (69′ Καστιγιόν).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς, Γενιτσαρίδης (84′ Αμαραντίδης), Παναγιωτίδης (64′ Κ. Γεωργακόπουλος), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Νγκαν, Γεωργακόπουλος, Παυλής (74′ Βουκελάτος), Μίσκου.

sfina.gr

Σχετικά