Τα πήρε όλα και έφυγε- Με 16 μετάλλια επέστρεψε από το Λαύριο η Αναγέννηση Λιβαδειάς

Επιτυχίες στο Badminton 

Με 3 χρυσά ,4 ασημένια και 9 χάλκινα στις αποσκευές επέστρεψε η ομάδα badminton από το Λαύριο και το 1ο Περιφερειακό της χρονιάς στις κατηγορίες U11, U15, U19. 

Στην κατηγορία U11 στο απλό αγοριών ο Περγαντίνας Στέλιος χρυσό ο Μιμίκος Παναγιώτης ασημένιο και ο Μακρόπουλος Μιλτιάδης χάλκινο. Στο απλό κοριτσιών η Πετρίδου Υακίνθη και Μακροπούλου Μαρία χάλκινο. 

Στην κατηγορία U15 στο απλό αγοριών ασημένιο για το Περγαντίνα Κων/νο και χάλκινο για τον Μπαμπλέκο Αναστάση. Στο απλό κοριτσιών η Περγαντίνα Μαριάννα χάλκινο. Στο διπλό αγοριών χρυσό για τον Περγαντίνα Κων/νο και Μπαμπλέκο Αναστάση και χάλκινο για τα αδέλφια Νάνος Σωτήρη και Νικόλα. Στο μικτό ασημένιο για Σακελλαρίου Ηρακλή και Λαμπίδη Ναταλία και χάλκινο για Παπανικολάου Γιώργο και Περγαντίνα Μαριάννα. Αγωνίστηκαν ακόμη Πετρίδης Χρύσανθος, Μακρόπουλος Σπύρος, Σακελλαρίου Γιώργος, Μιμίκος Γιωργος, Πούλος Νίκος , Μπεινάς Νικηφόρος. 

Στην κατηγορία U19 δεν λάβαμε μερος .

 Προπονητές Ορκόπουλος Θανάσης, Αγγελοπούλου Ειρήνη και Μπεινάς Αποστόλης. Την επόμενη Κυριακή και πάλι στο Λαύριο το 2ο Περιφερειακό στις κατηγορίες U13, U17, M/W.

Σχετικά