Αναστέλλεται η μεταφορά προσφύγων στο Κυριάκι

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τους επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων κ.κ. Επαμεινώνδα Κοτσικώνα και Δημήτρη Καραμάνη, καθώς η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώτα Πούλου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να συμμετάσχει στην εν λόγω συνάντηση.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε τους επικεφαλής των παρατάξεων ότι στην παρούσα χρονική περίοδο αναστέλλεται η έλευση προσφύγων στο Κυριάκι όπως και η αύξηση του αριθμού των ωφελουμένων στο πρόγραμμα ESTIA που υλοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕ.ΔΗ.Λ.) στην πόλη της Λιβαδειάς.

Το προσφυγικό – μεταναστευτικό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα με τις αυξανόμενες ροές προσφύγων και μεταναστών στα ελληνικά νησιά. Ένα πρόβλημα στο οποίο πρέπει όλοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς ώστε να εξασφαλισθεί η καλύτερη δυνατή φιλοξενία τους.

Σχετικά