Mοιρασιά στην Άρτα-Ανάσα για τον Λεβαδειακό

Α.Ε. Καραϊσκάκης και Λεβαδειακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η κυριακάτικη (10/11) αναμέτρηση της Άρτας, με Α.Ε. Καραϊσκάκης και Λεβαδειακό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2.

Έτσι, οι γηπεδούχοι με 7 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση, ενώ η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου μοιράζεται την 8η θέση με τα Χανιά στους 4 βαθμούς.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ιωαννίδη να αποφεύγει δύο αντιπάλους του και να πλασάρει εύστοχα εντός περιοχής για το 0-1.

Οι παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη προσπάθησαν να αντιδράσουν άμεσα, αλλά ο Χατζηστραβός στο 9′ είδε την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε.

Στο 18′ ο Παναγιώτου σούταρε από μακριά, η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, με τον Λεβαδειακό να αγγίζει το 0-2 στο 29′, αλλά ο Μέλκας επενέβη αποτελεσματικά στο κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη.

Και αφού οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, τέσσερα λεπτά αργότερα η Α.Ε. Καραϊσκάκης ισοφάρισε, με Κούστα, Αλμπάνη και Παπανίκου να συνδυάζονται στην αντεπίθεση και από τα πόδια του τελευταίου η μπάλα κατέληξε στον Χατζηστραβό, που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Μπάιτς για το 1-1.

Στο 36′ ο Μπάιτς απεσόβησε τη δεύτερη παραβίαση της εστίας του σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ψιάνου, ενώ στο 45’+2 ο Μέλκας έδιωξε δύσκολα μετά από δυνατό σουτ του Συμελίδη εκτός περιοχής.

Στο 56′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σχετικά με ανατροπή του Κούστα, αλλά δεν έδειξε παράβαση ο διαιτητής Δραγούσης, σε ένα β’ ημίχρονο που κύλησε χωρίς φάσεις μέχρι το 83′.

Σε εκείνο το σημείο ο Χατζηστραβός σούταρε αμαρκάριστος από το ύψος της περιοχής, με τον Μπάιτς να μπλοκάρει, για να μείνουν οι φιλοξενούμενοι με 10 παίκτες στο 90′ λόγω αποβολής του Μαχαίρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Eντέλει, δεν άλλαξε κάτι μέχρι το σφύριγμα της λήξης και προέκυψε το ισόπαλο 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δραγούσης του Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τον Τσακίρη του Συνδέσμου Δράμας και τον Νίκζα του Συνδέσμου Λάρισας.

Κίτρινες: 31′ Μέτσε, 65′ Παναγιώτου – 30′ Καραχάλιος, 66′ Μαχαίρας, 84′ Άνγκουα.

Kόκκινες: 90′ Μαχαίρας.

A.E. KAΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Μέτσε, Αλμπάνης (57′ Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Κούστα (67′ Κυβελίδης), Χατζηστραβός, Τσούτσης (82′ Καψάλης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάιτς, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Άνγκουα, Φυτανίδης, Κοζορώνης (65′ Μαχαίρας), Καραχάλιος, Συμελίδης, Ενομό (15′ λ. τρ. Καστιγιόν), Ιωαννίδης, Κόναν (46′ Σανάμπρια).

sportsup.gr

Σχετικά