Σημαντικά Βραβεία για την Φάρμα Χαρτάκη στα Healthy Diet Awards 2020!

Μια ξεχωριστή βράβευση από τους καλύτερους διατροφολόγους της Ελλάδας για τα προϊόντα μας. Τρία βραβεία με ιδιαίτερη βαρύτητα στα healthy diet awards 2020.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 όπου για 1η χρονιά επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

 Η αξιολόγηση έγινε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς, θεσμικούς παράγοντες και επιστήμονες από τον χώρο της υγιεινής διατροφής.

 Σημαντικά βραβεία απέσπασε η καινοτόμα σειρά της Φάρμας Χαρτάκη “Better Life Foods” που απαρτίζεται από τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, από άπαχο ελληνικό φρέσκο κρέας, εμπλουτισμένα με φυσικές υπερτροφές. Το ένα εκ των τριών βραβείων, παρέλαβε η συνεργάτιδα της Φάρμας κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Σοφία Ελευθερίου. Τα αδέλφια Άρης και Λάμπρος Χαρτάκης που είναι και οι παραγωγοί των προϊόντων της Φάρμας, στην Αλίαρτο Βοιωτίας,παρέλαβαν τα άλλα δύο ξεχωριστά βραβεία, τονίζοντας πως στόχος της Φάρμας Χαρτάκη, είναι να ταυτιστεί το brand της σειράς “Better Life Foods” με την προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας της ζωής όλων μας, μέσω του αθλητισμού, της υγιεινής διατροφής και της διαρκούς επιμόρφωσης.

 Οι κατηγορίες που διακρίθηκαν τα προϊόντα είναι οι εξής:

– light food product of the year (silver award)

– healthy food product for children of the year (bronze award)

– healthy breakfast & snack product of the year (silver award)

(Πληροφορίες για τα προϊόντα: www.blfoods.gr)

Σχετικά