Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες-Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στο κολυμβητήριο Λιβαδειάς

ΑΚΟΛ

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του δημοτικού κολυμβητηρίου, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν σ’ αυτό το αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό ενημερώνουμε, ότι, οι έμπειροι πτυχιούχοι προπονητές μας, με ειδικότητα κολύμβησης, είναι διατιθέμενοι να υπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των ενδιαφερομένων, όλων των ηλικιών, που επιθυμούν να μετάσχουν στις δραστηριότητες του τμήματος κολύμβησης του Ομίλου μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας, λειτουργούν τμήματα αρχαρίων, προαγωνιστικό και αγωνιστικό, καθώς και τμήματα φυσικής κατάστασης, αποθεραπείας και εισαγωγής στα ΤΕΦΦΑ και σε στρατιωτικές σχολές.

Οι προπονήσεις για τους χειμερινούς μήνες πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

13:00 ~ 14:30 ενήλικες

14:30 ~ 17:00 προαγωνιστικό, αγωνιστικό & για εισαγωγή σε σχολές

15:00 ~ 17:00 αρχάριοι 

18:00 ~ 19:30 ενήλικες

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται καθημερινά, από τις 15:00 μέχρι 20:00, εκτός Σαββάτου & Κυριακής, στο γραφείο του Ομίλου (Αρκαδίου 1 & Έρκυνας) ή στο τηλέφωνο 22610 21100 ή από τους υπεύθυνους του Ομίλου μας, στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά