Και οι επιτυχίες συνεχίζονται! Σαρωτική η Αναγέννηση Λιβαδειάς στο Λαύριο

Συνέχεια επιτυχιών 

Σαρωτικός ο σύλλογός μας στο κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου την Κυριακή 10/11/2019 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Badminton στην κατηγορία U13 κατακτώντας όλες τις πρώτες θέσεις εκτός από το απλό κοριτσιών όπου δεν είχαμε συμμετοχή από μέρους μας. Συνολικά 5 χρυσά , 7 ασημένια και 12 χάλκινα. Για την ιστορία στο απλό αγοριών χρυσό ο Σακελλαρίου Γιώργος ασημένιο ο Παπανικολάου Γιώργος χάλκινα ο Μπεινάς Νικηφόρος και Νάνος Νίκος. Στο διπλό αγοριών χρυσό Σακελλαρίου Γιώργος – Μπεινάς Νικηφόρος, ασημένιοι Νάνος Σωτήρης-Νάνος Νίκος, χάλκινοι οι Περγαντίνας Στέλλιος- Παπανικολάου Σπύρος και Πετρίδης Χρύσανθος- Μακρόπουλος Σπύρος. Στο διπλό κοριτσιών Ασημένιες Πετρίδου Υακίνθη-Μακροπούλου Μαρία και στο μικτό χρυσοί Μιμίκος Παναγιώτης-Πετρίδου Υακίνθη και ασημένιοι Μακρόπουλος Μιλτιάδης- Μακροπούλου Μαρία.

 Στην κατηγορία U17 χάλκινο στο απλό αγοριών Περγαντίνας Κων/νος , χάλκινο στο απλό γυναικών η Λαμπίδη Ναταλία, χάλκινοι στο διπλό αγοριών Περγαντίνας Κων/νος-Μπαμπλέκος Αναστάσης και χάλκινοι και στο μικτό Ιωάννου Παναγιώτης-Λαμπίδη Ναταλία. Αγωνίστηκε επίσης ο Σακαλλαρίου Ηρακλής και Περγαντίνα Μαριάννα.

Προπονητές : Ορκόπουλος Θανάσης, Αγγελοπούλου Ειρήνη, Μπεινάς Αποστόλης

1η Αγωνιστική πρωταθλήματος Volley ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με νίκη 3-0 (25-17,25-13,25-15) ξεκίνησε η ομάδα volley κορασίδων επί της αντίστοιχης ομάδας του ΑΨΛ ΜΕΔΕΩΝ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς την Κυριακή 10/11/2019 το απόγευμα παρουσία αρκετών φιλάθλων. 

Αγωνίστηκαν οι Αγγελοπούλου Φαίη, Άννη Κατερίνα , Άννη Κωνσταντίνα, Δεμέστιχα Σόνια, Ηλία Αθανασία, Δημοπούλου Στέφη, Καντά Όλγα, Κανταζά Δανάη, Κεράστα Ηλιάννα, Κουιμουντζή Γεωργία, Μάνη Δέσποινα, Παλέτα Αναστασία, Παππά Κατερίνα, Μυλωνά Φανή. Προπονητικό δίδυμο Τσόκανος – Χαλβατζής 

3η Αγωνιστική πρωταθλήματος Volley ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 3-2 (25-22, 20-25, 25-21, 19-25, 19-17) σε έναν  αγώνα για γερά νεύρα στο κλειστό γυμναστήριο Διστόμου το Σάββατο 9-11-2019  από την ομάδα του ΜΕΔΕΩΝ . Ο πρώτος βαθμός για την ομάδα μας σε ένα παιχνίδι πλούσιο σε διακυμάνσεις σκορ και πολύ όμορφες φάσεις. Ευχαριστούμε την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία .

ΤΟ Δ.Σ

Σχετικά