Στην Αλίαρτο γιόρτασαν οι Πολύτεκνοι της Λιβαδειάς-Βίντεο-Φωτογραφίες

Την μνήμη των Προστατών Αγίων της Τερέντιου και Νεονίλλη και των επτά τέκνων τους , γιόρτασε το πρωί της Κυριακής,ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπου Αλιάρτου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Ενοριακό Κέντρο του Ιερού Ναού, όπου προσφέρθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες καφές και γλυκίσματα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 ο Σύλλογος πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή του τιμής στους Αγίους Τερέντιο-Νοενίλλη και τα επτά παιδιά τους που είναι προστάτες των Πολύτεκνων.

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα στον Ι.Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Αλίαρτο μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας .

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Ιωάννης Μπράλιος αφού χαιρέτησε τους παριστάμενους αναφέρθηκε στο νόημα της γιορτής και στο μαρτύριο των εορταζόμενων αγίων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικόλαος Σανιδάς ανέπτυξε το θέμα ‘’ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ η σιωπηλή άλωση’’ τονίζοντας τις εφιαλτικές διαστάσεις που έχει πάρει το δημογραφικό πρόβλημα και η υπογεννητικότητα που απειλούν την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού στην πατρίδα μας. Κάλεσε δε την ΠΟΛΙΤΕΙΑ  να λάβει γενναία μέτρα στήριξης της οικογένειας και ιδιαίτερα της πολύτεκνης ώστε να ανατραπεί η δημογραφική κατάρρευση στη χώρα μας.

Στην  εκδήλωση ο σύλλογος απένειμε τιμητικές βραβεύσεις  στον κ. Αντώνιο Κουτρομάνο Αρχιτέκτονα που έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου καθώς και στον κ. Σπυρίδωνα Παπαδημητρίου Καθηγητή Μ.Ε.  που έχει διατελέσει  πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Επίσης βραβεύτηκαν τιμητικά οι ακόλουθες νέες πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Αλιάρτου.

• Αθανασάκης Χρήστος- Κάππα Μαρίνα με 5 παιδιά

• Κατσιμίχας Σπυρίδων- Μπισκανάκη Ελπινίκη με 4 παιδιά

• Χαλιμούρδας Γεώργιος- Καλογερομήτρου Ευαγγελία με 4 παιδιά

• Ρούτης Ιωάννης – Κασσιώνη Βασιλική με 4 παιδιά

Εκ μέρους του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,χαιρετισμό απηύθυνε  η κα Κουτρομάνου Δήμητρα Δημοτική Σύμβουλος.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία και η παρουσία των πολυτέκνων οικογενειών του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων μεγάλη.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος  

  Ν.ΣΑΝΙΔΑΣ                                                               

    Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά