Πρόσληψη δύο εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων στο Δήμο Τανάγρας

Πρόσληψη δύο (2) εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων , για το σχολικό έτος 2019-2020, για: 1. το Δημοτικό Σχολείο Σκούρτων και 2. το Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τανάγρας, ανακοινώνει πως θα προβεί στην πρόσληψη ενός εθελοντή Σχολικού Τροχονόμου για το σχολικό έτος 2019-2020. Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 30/06/2020.

ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Να είναι δημότης και μόνιμος κάτοικος του Δήμου Τανάγρας.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1 Αίτηση

2 Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

3 Πιστ/κό Οικογενειακής κατάστασης

4 Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

5 Αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.

6 Βεβαίωση των Δημ. Σχολείου Σκούρτων και Δηλεσίου αντίστοιχα για τον αριθμό των μαθητές των οποίων είναι γονέας ο αιτούντας.

7 Βεβαίωση ανεργίας ( για γονέα μαθητή του Σχολείου)

8 Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνει ότι δεν έχει καταδικαστεί και ότι δεν είναι φυγόδικος για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8 του Ν. 3528/2007.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της περίληψης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ σε τοπική εφημερίδα ήτοι μέχρι την Δευτέρα 29-11-2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο δημοτικό κατάστημα του δήμου Τανάγρας, στη γραμματεία της σχολικής επιτροπής (αρμόδια Κα Αικατερίνη Ευαγγελία) κατά τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ. αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με κοινωνικά και οικογενειακά κριτήρια , (ανεργία, οικογενειακή κατάσταση, πολυτεκνία κλπ) όπως αυτά προσδιορίζονται με την αρίθμ: 34/2019 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής.

Οι πολίτες ΕΕ θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ευρωπαίου πολίτη και οι πολίτες εκτός ΕΕ άδεια παραμονής και εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της Σχολικής Επιτροπής στο 2262351145

Η προκήρυξη αυτή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Τανάγρας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Σχετικά