Σοβαρή καταγγελία του Ιόλαου Θήβας για τον αγώνα με το Μελισσοχώρι

Καταγγελία ΑΓΣ ΙΟΛΑΟΣ

Είναι μεγάλη η απογοήτευση μας για όλα αυτά που βιώσαμε σε αγώνα ποδοσφαίρου την Κυριακή 17/11/2019 στο Καπαρέλλι όπου έπαιξαν οι ομάδες Μελισσοχώρι Ιόλαος. 

Από την αρχή του αγώνα υπήρξε τρομοκρατία τόσο κατά του διαιτητή με τις φράσεις δεν θα φύγεις ποτέ από εδώ θα σε γ……. όπως και άλλα όμορφα. 

Η ίδια τρομοκρατία υπήρξε και στην εξέδρα των φιλοξενουμένων με τις φράσεις βουλώστε το, μη μιλάτε, ήρθατε εδώ να κερδίσετε και άλλα πολλά. Στην συγκεκριμένη εξέδρα ήταν οι γονείς των παιδιών που έπαιζαν. Στο αγώνα υπήρξε μια διαιτητική τριάδα που δεν απέδωσε σωστά το νόμο και μεροληπτικά σφύριζε υπέρ των γηπεδούχων. 

Λίγη σημασία έχει όμως όλο αυτό. Στο 65 λεπτό του αγώνα γρονθοκοπήθηκαν ανελέητα μικρά παιδιά 14ρων και 15 ετών από ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Γονείς θέλησαν να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν προστατεύοντας έτσι την σωματική τους ακεραιότητα, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας επιτέθηκαν στους γονείς βιαιοπράγησαν και κάποιοι από αυτούς εισήλθαν στον αγωνιστικό χωρο με άγριες διαθέσεις. Καταστάσεις που έχουμε χρόνια να συναντήσουμε σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Μετά την  τρομακτική και αήθη επίθεση κατά των παιδιών μας ο ‘’ κύριος’’  διαιτητής απέβαλε 2 παίκτες μας οι οποίοι έφαγαν και το περισσότερο ξύλο και στη συνέχεια έγραψε και ψεύδη στο ΦΑ για να καλύψει τις πράξεις του. Να σας υπενθυμίσουμε εδώ, ότι το 80% των παικτών μας κοσμούν εδώ και χρόνια τις μικτές ομάδες της Βοιωτίας και δεν έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα. 

Ζητούμε από την ΕΠΣΒ να εφαρμόσει το νόμο και να τιμωρήσει αυστηρά όλους τους υπαίτιους. Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση τους. Τέτοια επεισόδια πηγαίνουν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω. Με γροθιές δεν χτίζονται ομάδες. Έχουμε στην κατοχή μας βίντεο για όλα όσα αναφέρουμε. 

Μετά τιμής.

ΔΣ ΑΓΣ ΙΟΛΑΟΣ

Σχετικά