Έσπαζαν τζαμαρίες καταστημάτων σε Λιβαδειά και Αλίαρτο για να κλέψουν

Συνελήφθησαν άμεσα (2) ημεδαποί στη Λιβαδειά, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής από κατάστημα 

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκε μία ακόμα περίπτωση κλοπής από κατάστημα, στην οποία ενέχεται ένας εκ των συλληφθέντων

Οι δράστες προέβαιναν στη θραύση των υαλοπινάκων αυτών, με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου (καπάκι φρεατίου)  

Συνελήφθησαν, χθες (21-11-2019) το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 22 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία. 

Ειδικότερα χθες

μεταμεσονύχτιες ώρες, οι συλληφθέντες έθραυσαν υαλοπίνακα καταστήματος (αρτοποιείο) στην ανωτέρω περιοχή, χρησιμοποιώντας βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και συγκεκριμένα καπάκι από φρεάτιο της ΔΕΥΑΛ, με σκοπό την κλοπή, πλην όμως δεν βρήκαν χρηματικό ποσό στο εσωτερικό του και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο άλλο αντικείμενο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με Αστυνομικές Δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις στην περιοχή και κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα με τους κατηγορουμένους, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο 33χρονος, ενέχεται και σε μία ακόμα κλοπή από κατάστημα (κρεοπωλείο) στην Αλίαρτο Βοιωτίας, η οποία διαπράχθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα, όπου ακριβώς με την ίδια μέθοδο, εισήλθε στην επιχείρηση και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 33χρονου, εκκρεμούσαν δύο (2) καταδικαστικές Αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών, για διάπραξη κλοπών και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 

Σχετικά