Νεαροί πέταξαν αβγό σε οδηγό και εκείνος… τους έστειλε στο νοσοκομείο

Ο δράστης αποχώρησε μετά τον καυγά και η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κατέληξαν προχθές βράδυ δύο νεαροί – μέλη παρέας, που θέλησαν να αστειευτούν με διερχόμενο οδηγό πετώντας του ένα αβγό.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, επικαλούμενο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9.30 προχθές το βράδυ, στην πεζογέφυρα στην αρχή τnς οδού Φαρσάλων. Εκεί, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, κάποιος από την παρέα των πέντε νεαρών φαίνεται πως πέταξε αβγό σε αυτοκίνητο που διερχόταν εκείνη την ώρα από την υπόγεια διάβαση.

Σύμφωνα με περιγραφές, οι νέοι τράπηκαν σε φυγή, με τον οδηγό του Ι.Χ. να τους παίρνει στο κατόπι. Όταν τελικά τους πρόφτασε, απέσπασε το ξύλο που κρατούσε ο ένας από αυτούς και χτύπησε με αυτό έναν 18χρονο στο κεφάλι. Πάνω στον καβγά που ακολούθησε, τραυματίστηκε ακόμη ένας 17χρονος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τoυς δύο νεαρούς, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι έφεραν μόνο ελαφρά τραύματα.

Ο οδηγός χου Ι.Χ. – σύμφωνα με πληροφορίες τnς «Ε» – παραμένει άγνωστος, καθώς μετά τον καβγά αποχώρησε, ενώ αστυνομικοί του Α.Τ. Λάρισας ερευνούν την υπόθεση.

Σχετικά