ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ THN KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  25/11-1/12

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η νέα σελήνη  μας προτρέπει να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, να  προωθήσουμε τις ιδέες μας και να έχουμε πίστη στα ιδανικά μας.

ΚΡΙΟΣ.  Η Νέα Σελήνη σας ανανεώνει και σας κάνει πιο αισιόδοξους, είστε ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες και σχεδιάζετε ταξίδια. Με την Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας, εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, βλέπετε μια πιο ήπια αντιμετώπιση από άτομα κύρους και εξουσίας. Ενώ στις 28/11 μια θετική ανατροπή που σας «ξελασπώνει» οικονομικά, σας ενθαρρύνει να αγωνιστείτε για τους στόχους σας.  Οι γεννημένοι το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχουν κάποιες συγκεχυμένες πληροφορίες για οικονομικά θέματα, όμως την ίδια στιγμή θα μπορούν με σαφήνεια να μιλήσουν για επενδύσεις ή δάνεια και επιχορηγήσεις που το προηγούμενο διάστημα είχαν παγώσει. Ουδέτερα θα κυλήσει η εβδομάδα για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, πρέπει να ανασυγκροτηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ.  Η Νέα Σελήνη επηρεάζει πιο πολλή εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, βλέπετε πιο καθαρά πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τρίτους. Στοχεύστε σε χρηματοδοτήσεις. Στις 28/11 απρόσμενες ευκαιρίες στο ερωτικό τομέα ή καινούργιες ιδέες και άνθρωποι διαφορετικοί από εσάς, σας ευνοούν. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει κι αυτό μια θετική εβδομάδα, συνεργασίες και συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες τους βγάζουν από την ρουτίνα και τους ωθούν να ατενίσουν πιο αισιόδοξα το μέλλον. Κάνετε πιο εύκολα συμφωνίες.  Συλλογικές προσπάθειες αρχίζουν και κινούνται, μην ξεχνάτε ότι όλες οι ενέργειες πρέπει να έχουν σαν βάση την λογική. Το τρίτο δεκαήμερο βλέπει ότι ο μήνας τελειώνει με καλές προοπτικές επωφεληθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Η Νέα Σελήνη απέναντι σας, σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας με σημαντικούς ανθρώπους για εσάς. Ανανεώστε τη σχέση με τον/την σύντροφό σας, μην τους βλέπετε σαν αντιπάλους αλλά σαν συνοδοιπόρους. Συνεργασίες στο προσκήνιο. Ο Ερμής βοήθα να προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα και στον χώρο εργασίας, κουβεντιάζετε για οικονομικά θέματα και στοιχειοθετείτε τις απόψεις σας. Συζητάτε για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ζητάτε μια προαγωγή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου λόγω του Δία απέναντί τους,  έχουν την δυνατότητα να κάνουν μια ευνοϊκή συνεργασία ακόμα και γάμο ή να ωφεληθούν από μια νομική υπόθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά τις πρώτες μέρες ευνοήστε σε κάθε συνεργασία με ομάδες που είναι λίγο διαφορετικές από εσάς, μην φοβηθείτε να κάνετε ασυνήθιστες για τα δικά σας πλαίσια συμφωνίες. Ανανεώνεται η σχέση σας με τον/την σύντροφο. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να δείτε με διαφορετική ματιά την εργασία σας. Μπορείτε να αρχίσετε και ένα τσεκ-απ για την υγεία σας. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει και αυτό μία πολλή θετική εβδομάδα, ο Ποσειδώνας στις 27/11 γίνετε ορθοδρομεί και ενώ μέχρι τώρα οι ιδέες σας είχαν πιο πολύ ουτοπιστική χροιά, τώρα θα δείτε τις πνευματικές αναζητήσεις να είναι πιο ουσιαστικές. Επίσης δημιουργικά σχέδια προχωρούν και συμφωνίες μπορούν να ευοδωθούν. Βάζετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας.  Οι συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα γίνονται με άνεση και αυτό θα σας κάνει αισιόδοξους. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου έχουν την δυνατότητα να καλυτερέψουν τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ.  Θετική η Νέα Σελήνη για εσάς ειδικά, που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, νέα δημιουργικά σχέδια και ευχάριστες ασχολίες. Βλέπετε με ανανεωμένη ματιά τις συναισθηματικές (ερωτικές) σχέσεις. Ξεκινήστε καινούργια χόμπι. Στις 28/11 πολύ θετική εξέλιξη σε εργασιακά θέματα και σε στόχους, έχετε εύνοια στον τομέα της καριέρας. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρει λύσεις μέσα από την συζήτηση με την οικογένεια και τον/την σύντροφο για καθημερινά θέματα που τους απασχολούν. Επίσης κληρονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου ας επωφεληθούν από τον Δία που τους ευνοεί σε δημιουργία, ερωτά και ασχολία με τα παιδία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Ευχάριστο διάστημα διανύετε εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Ειδικά των πρώτων ημερών του ζωδίου με ξαφνική εύνοια σε συναισθηματικά ή δημιουργικά σχέδια. Επίσης η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με ακίνητα ή να ανανεώσετε το σπίτι σας, όπως και να δείτε από άλλη «σκοπιά» τα άτομα της οικογένειά σας. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει την άνεση να επικοινωνήσει, να μετακινηθεί χωρίς εμπόδια, είναι ευκαιρία να οργανώσει και να εκτελέσει σχέδια που έχει στο μυαλό του. Τα γραφειοκρατικά προβλήματα τώρα είναι ελάχιστα με προγραμματισμό και οργάνωση προωθείτε τα σχέδια σας. Κοντινά ευχάριστα ταξίδια. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα με την άνεση όμως να φέρνει εις πέρας τις υποχρεώσεις του.

ΖΥΓΟΣ.  Η Νέα Σελήνη είναι ευνοϊκή για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, είστε πιο άνετοι να εκφράσετε τις απόψεις σας, ίσως θελήσετε να γραφτείτε σε ένα κέντρο εκμάθησης ή να γνωρίστε καινούργιους ανθρώπους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου θα έχετε τύχη και εύνοια από την οικογένεια σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί τώρα να διευθετήσει εκκρεμότητες που έχουν σχέση με ακίνητα ή με αγοροπωλησίες. Οικονομική στήριξη από την οικογένεια, πιο μεγάλη ασφάλεια έστω και αν υπάρχουν κενά συναισθηματικά. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορούν να επωφεληθούν σε θέματα σπουδών, στο εμπόριο, στο γραπτό και στον προφορικό λόγο. Εύνοια από το περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Μια εβδομάδα που θα είναι σημαντική για όλα τα δεκαήμερα, Ο Ερμής σας βοηθά να έχετε πιο σαφή λόγο να εκφράζεστε με μεγάλη ευχέρεια και να γίνεστε κατανοητοί, ξέρετε τι ζητάτε και αυτό σας δίνει αυτοπεποίθηση. Ο Άρης επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο δίνοντας μεγάλη ενέργεια και πολλές φορές βιασύνη. Η Νέα Σελήνη επίσης σας κάνει να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας, νέα σχέδια έχετε στο μυαλό σας για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Στις 28/11 έχετε ξαφνική τύχη από μία συνεργασία ή μία σχέση με συναισθηματικό υπόβαθρο. Το δεύτερο δεκαήμερο ευνοείται σε ότι έχει σχέση με γραπτό η προφορικό λόγο. Επίσης μεγάλη εύνοια σε ότι έχει σχέση με έμπνευση ή καλλιτεχνική δημιουργία. Ακόμα και ο έρωτας που μπορεί να εμπνέει το άτομο , ενισχύει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ένα εγχείρημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Η Νέα Σελήνη γίνετε στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει περισσότερο το πρώτο δεκαήμερο, είναι μια αναγέννηση που έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε ακόμα πιο μπροστά. Εσάς τα καθιερωμένα και τα σίγουρα δεν σας αγγίζουν, δείτε με διαφορετική ματιά τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση τους άλλους. Στις 28/11 σας δίνετε η ευκαιρία να πάρετε μια ανάσα στα οικονομικά σας, ίσως μία αύξηση που δεν την περιμένατε ή μία εύνοια στον εργασιακό χώρο. Το δεύτερο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα μπορεί να καταλάβει από πού προέρχονται οι   «αγκυλώσεις» που του προκαλούν οικονομικά προβλήματα. Όσον αφορά κακόβουλα σχόλια, μπορεί να μην θέλετε να μιλήστε ακόμα ανοιχτά, όμως προετοιμάζετε ή ακόμα καλύτερα μαζεύετε τα στοιχεία που χρειάζεστε  για να στοιχειοθετήσετε και να δείξετε ποιοι κουτσομπολεύουν πίσω από την πλάτη σας. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο, σύντομα θα μπορείτε να μιλήσετε καθαρά για οικονομικά θέματα με πρόσωπα της οικογένειά σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου έχουν την εύνοια του Δία και καλό θα είναι να μην αφήσουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.                                                                        

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου έχουν την Αφροδίτη που τους δίνει γοητεία και ευχάριστη διάθεση, γίνονται συμπαθείς και έχουν μεγάλη πιθανότητα στις 28/11 να ερωτευθούν με ένα ασυνήθιστο άτομο για τα δικά τους δεδομένα ,πράγμα που δεν περίμεναν ότι θα συνέβαινε. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί ανασφάλειες και ίσως χρειαστεί να απομονωθούν για να κάνουν μια ενδοσκόπηση. Ίσως να αισθανθούν για πρώτη φορά ότι μπορούν να  λειτουργούν και διαισθητικά. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει όλη την άνεση να συμμετέχει, να στοιχειοθετήσει και να εφαρμόσει συμφωνίες με ομάδες, παρέες ή ομοϊδεάτες για ένα κοινό σκοπό. Υπάρχει η ευαισθησία αλλά και η έμπνευση σε γραπτό και προφορικό λόγο. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μία ουδέτερη εβδομάδα με την δυνατότητα να προσφέρει στους συνανθρώπους του και να βρίσκει λύσεις σε δύσκολες καταστάσεις. Γενικά ο Πλούτωνας στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μεταμορφώνει και αναγεννά τα άτομα μέσα από καταστάσεις που πολλές φορές δεν μπορούν να ελέγξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Η Νέα Σελήνη σας κάνει να επικεντρώνεστε σε ομάδες και παρέες που είναι καινούργιες για εσάς ή εσείς πλέον βλέπετε μέσα από άλλο πρίσμα τους ομοϊδεάτες σας. Υπάρχει μία μεταβλητότητα που σας κάνει να μην εφησυχάζετε. Στις 28/11 οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου μπορεί να έχουν ξαφνική βοήθεια και εύνοια από την οικογένεια, αλλά έχουν την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει να διαχειριστεί τα χαώδη οικονομικά, με την εύνοια όμως του Ερμή που τώρα είναι σε ορθή φορά, πιο εύκολα  θα επικοινωνεί εκφράζοντας τις απόψεις του και οι σχέσεις με πρόσωπα κύρους ή εξουσίας θα βελτιωθούν και θα υπάρξει στήριξη. Στον χώρο της εργασίας θα βιώνετε μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία που ευτυχώς θα γίνεται χωρίς καθυστερήσεις ή παρανοήσεις και έτσι θα διορθωθούν  κάποια «κακώς κείμενα» που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου μπορούν να έχουν εύνοια και εξέλιξη στην κοινωνική τους ζωή μέσα από ομάδες και παρέες.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αποκτά εύνοια από ομάδες που τους ξαφνιάζουν με τις καταπληκτικές προσωπικότητες που συμμετέχουν σε αυτές. Βρίσκουν σημεία επικοινωνίας και ενδιαφέροντα άτομα, πολύ πιθανόν να υπάρχει και συναισθηματικό (ερωτικό) ενδιαφέρον. Το δεύτερο δεκαήμερο  μπορεί εύκολα να μεταδώσει τις ιδέες του και να γίνουν αποδεκτές από τους φίλους, παρέες, συλλόγους κτλ. Οι φίλοι μπορούν να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτεστε και εύκολα συνεργάζεστε με άτομα διαφορετικά από εσάς. Είναι μια καλή εβδομάδα για συμφωνίες και επαφές. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας ενισχύει την φαντασία σας και την ευαισθησία που σας διακρίνει, όμως η αναδρομή του σας έκανε ακόμα πιο ρομαντικούς και πολλές φορές χάνατε την πραγματικότητα. Στις 27/11 επιστρέφει σε ορθή φορά και αυτό σας βοηθά να δείτε ποια «οράματα» είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν και ποιές πνευματικές  ανησυχίες έχουν λόγο να υπάρχουν.                                                  

Σχετικά