Μόλις… 80 ετών ο διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας!

Διανύει την 9η δεκαετία της ζωής του, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να καταθέσει βιογραφικό και τελικά να διοριστεί νέος διοκητής στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Επί σειρά ετών αποτυχών βουλευτής στο Νομό Τρικάλων δεν το έβαλε κάτω και ως έχων πλέον γνωρίσει λόγω… ηλικίας από τα μέσα το χώρο της Υγείας ήρθε η ώρα της δικαίωσης…

 Ο Κώστας Πατέρας είναι σήμερα μόλις 80 ετών…

Παραιτηθηκε τελικά ο Κώστας Πατέρας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, από διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Η τοποθέτηση του Κώστα Πατέρα είχε προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και στις τάξεις της ΝΔ.

Και δεν ήταν μόνο η ηλικία του νέου διοικητή που είχε προκαλέσει αντιδράσεις. Ηταν και η επιστροφή στην παλαιά συνταγή του διορισμού αποτυχημένων πολιτευτών στην διοίκηση των νοσοκομείων.

Οπως αποκαλύπτεται άλλωστε, ο κ. Πατέρας διεκδικούσε να διοριστεί διοικητής του νοσοκομείου και την εποχή που είχε φύγει από την ΝΔ και είχε προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ.

Μάλιστα όπως προκύπτει από παλαιά ανακοίνωση των ΑΝΕΛ και της Μανταλένας Παπαδοπούλου, αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά ο Κώστας Πατέρας αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά