Σημαντικές διακρίσεις στο Καρπενήσι για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΥ του ΑΚΟ Λιβαδειάς

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο κλειστό κολυμβητήριο Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε η κολυμβητική ημερίδα πρόκρισης GRAND-PRIX και ημερίδα 9, 10, 11 & 12 ετών, που διοργάνωσε και πραγματοποίησε η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Στην ημερίδα, που ήταν και η πρώτη της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπήρξε καθολική συμμετοχή όλων των συλλόγων-μελών της Περιφερειακής Επιτροπής, με μεγάλο αριθμό αθλητών/τριών.

Σ’ αυτούς τους αγώνες ξεκίνησε τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, γι’ αυτή τη χρονιά, και ο ΑΚΟΛ, με τη συμμετοχή του αθλητή μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΟΡΟΓΙΑΝΝΟΥ, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Α, στα παρακάτω αγωνίσματα με τις αντίστοιχες επιδόσεις.

• 200 μ. μικτή ατομική, τερμάτισε στην 1η θέση, με χρόνο 2:39:65 

• 50, πεταλούδα, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 32:12

• 100, πρόσθιο, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 1:23:24

• 50, ελεύθερο, τερμάτισε στην 2η θέση, με επίδοση 28:59

Με δεδομένο ότι αυτή η ημερίδα, αποτελούσε και πρόκριμα για τη συμμετοχή αθλητών/τριών στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο, στον Βόλο, ο αθλητής μας κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του, έχοντας πιάσει τα όρια που έχει θεσπίσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, στα τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα, δηλαδή στα 50 μ. ελεύθερο, 100 μ. πρόσθιο & 200 μ. μικτή ατομική.

Αν ληφθεί υπόψη και ο χρόνος προετοιμασίας του, που ήταν σχετικά μικρός, με τις επιδόσεις του αφήνει πολλές υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, όπως δήλωσε ο προπονητής του κ. Κων/νος Πολατσίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχετικά