Συνάντηση Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων για τον 3ο νυχτερινό υπερμαραθώνιο Θεσπιές-Θερμοπύλες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάντηση στο Δημαρχείο είχε σήμερα, Σάββατο 30-11-2019, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων, κος Ντασιώτης Γεώργιος, με τον πρόεδρο του Α.Π.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κο Τσιμακίδη Στέφανο και τον πρώην Πρόεδρο κο Σάμιο Κωνσταντίνο.

Στη συνάντηση εκτός από τους προαναφερθέντες συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, κος Γλύκος Ιωάννης και συνεργάτες του Δημάρχου, καθώς και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, κος Αραπίτσας Γεώργιος και ο Δημοτικός σύμβουλος κος Σταμούλης Αναστάσιος, που ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση του Δημάρχου.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η διοργάνωση του 3ου νυχτερινού υπερμαραθώνιου δρόμου, 103 χιλιομέτρων «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ», από τις Θεσπιές έως τις Θερμοπύλες, τον Αύγουστο το 2020 που, λόγω και της επετείου των 2.500 Χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών, η διοργάνωση αυτή λαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις, αλλά και ισχυρή συμβολική αξία.

Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση και άπτονται, τόσο της ασφάλειας των δρομέων, όσο και της προβολής του γεγονότος που επιδίωξη όλων είναι να λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Σημειώνουμε πως, ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Αθλητικούς Συλλόγους της Χώρας. Οι εκπρόσωποί του, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη στήριξη που έχουν από το Δήμο Αλιάρτου –  Θεσπιέων και εξέθεσαν τις απόψεις τους για τον σχεδιασμό του αγώνα.

Ο Δήμαρχος ανέφερε πως το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την αιχμή των εορταστικών μας εκδηλώσεων και δεσμεύτηκε να κινητοποιήσει όλους του Δήμους από τους οποίους θα περάσουν οι αθλητές καθώς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα επιδιώξει, η εκδήλωση αυτή να ενταχθεί στις εκδηλώσεις του «ΔΙΚΤΎΟΥ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ» που ιδρύθηκε πρόσφατα με εταίρους το Δήμο Λαμιέων, το Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων 

Σχετικά