Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Υψηλάντη-Φωτογραφίες

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 Είχαμε την Μεγάλη Χαρά και Ευλογία στην Ενορία μας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Υψηλάντη να Τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών & Λεβαδείας Σεπτού Ποιμενάρχου μας Κ.Γεωργίου !

Ο Σεβασμιώτατος Κήρυξε και τον λόγο του Θεού αναφερόμενος στο Ευαγγέλιο της Ημέρας και στην Περίοδο της Σαρακοστής που διανύουμε Εν`όψει Χριστουγέννων Συμβουλευοντας Πατρικά και Προτρέποντας τους Πιστούς όπου απο νωρίς το πρωί είχαν κατακλύσει τον Ιερό Ναό! Να βιώσουν το πραγματικό νόημα αυτών των Ημερών των Εορτών!!!

Εν Συνεχεία Ο Εφημέριος και Προϊστάμενος του Ναού Αρχιμανδρίτης Π.Χρυσόστομος Καλλής Εξέφρασε την Υική Αγάπη εκ μέρους όλου του Ποιμνίου της Ενορίας αλλά και Προσωπικός Προς το Πρόσωπο του Ποιμενάρχου μας και τον Απεριόριστο Σεβασμό που τρέφουν Όλοι γι`αυτόν αλλά και την Χαρά,Τιμή, Ευλογία που είχαν την ευκαιρία να πάρουν την Ευλογία του σε αυτήν την Περίοδο της Νηστείας και της Προετοιμασίας για να υποδεχθούμε το Θείον Βρέφος τον Χριστό στις Καρδιές μας!!! Μετά την Θεία Λειτουργία Όλος ο Κόσμος και οι ιερείς μετα των διακόνων κατευθύνθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο-Αρχονταρίκη της Ενορίας όπου είχαν την Ευκαιρία να ανταλλάξουν λόγους Αγάπης ξεχωριστά ο Καθένας με τον Σεπτό Ποιμενάρχη μας.Κατα την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας παρέστησαν Άρχοντες του τόπου Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας Κ.Παναγιώτης Αγνιάδης,Ο Πρόεδρος του Υψηλάντη Κ.Νικόλαος Αντωνίου καθώς και πολλοί Επιφανής επιστήμονες.

Εκ Του Ιερού Ναού

Εκ Του Ιερού Ναού

Σχετικά