ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ TΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  2- 8/12

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Τολμήστε να κάνετε ένα άνοιγμα στον επαγγελματικό τομέα εσείς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Μην πιστεύετε μεγαλόπνοα σχέδια εσείς του δεύτερου δεκαημέρου γιατί μπορεί να σας απογοητεύσουν, όμως έχετε μεγάλη καλλιτεχνική δημιουργία. Μετά από συζητήσεις που κάνετε για χρηματοοικονομικά θέματα ίσως για δάνεια ή χρηματοδοτήσεις, καταφέρνετε να εξασφαλίστε κάποια οικονομική βοήθεια για την δουλειά σας εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά στις πρώτες μοίρες, έχετε εύνοια σε μακρινά ταξίδια και τάση να ασχοληθείτε με θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα. Αυτοί που γεννηθήκαν  στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου γοητεύονται από ανθρώπους διαφορετικούς από την δική τους κουλτούρα. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει τις συλλογικές δράσεις γιατί μπορεί να τους ζημιώσουν. Θα βρεθείτε σε κύκλο ανθρώπων που θα είναι ιδεαλιστές ή ρομαντικοί, ίσως υπάρχει και ερωτικό ενδιαφέρον από κάποιο από αυτά τα άτομα .Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε ισχυρό λόγο σε μια συνεργασία ή με το ταίρι σας συζητάτε για ένα σημαντικό στόχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου έχουν αγωνιστεί στον εργασιακό χώρο και είναι πιθανό να έχουν κάποια μπόνους σαν επιβράβευση. Ο Δίας ευνοεί αυτούς που έχουν γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σε ότι αφορά χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή κληρονομιές. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς, κάτι δεν είναι όπως φαίνεται. Όμως έχετε οικονομική βοήθεια από δανεισμό ή από κάποιο άτομο που σας συμπαθεί και πιστεύει στους στόχους που έχετε βάλει. Επίσης το τρίτο δεκαήμερο έχει συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο που του αποφέρουν κρυφά οικονομικά οφέλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Ο ερωτισμός και η δημιουργία θα είναι στην πρώτη γραμμή για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Εύνοια από τον Δία θα έχουν σε συνεταιρισμούς ή από τους συντρόφους οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο θα επικεντρωθεί στην δουλειά όμως πρέπει να προσέχει λάθη ή παραλήψεις. Την ίδια στιγμή έχετε όμως μεγάλη πιθανότητα να πραγματοποιήσετε μια ιδέα μέσα από συζητήσεις και μετακινήσεις. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο συζητάτε για ένα σημαντικό δημιουργικό σχέδιο που χρειάζεται άμεση συμμετοχή και ενός συνεταίρου ή του/της συντρόφου.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει αγωνιστεί για θέματα της οικογένειας και τώρα μπορεί να έχει καλύτερες σχέσεις με τους οικείους του. Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες θα έχουν άνοδο στην εργασία τους. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέξει τις εξαπατήσεις στο συναισθηματικό κομμάτι, μην δίνετε τόσα πολλά γιατί κάτι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο στις ερωτικές σας σχέσεις. Από την άλλη επαγγελματικά ,θα  έχετε οφέλη από την εργασία σας πιο πολύ στο οικονομικό τομέα. Το τρίτο δεκαήμερο συζητά για θέματα καθημερινότητας με ένα απόλυτο τρόπο και καταφέρνει να περάσει τις ιδέες του, προσοχή στις εμμονές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου έχουν την εύνοια του Δία μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη στον ερωτικό τομέα ή σε ότι αφορά δημιουργικά σχέδια πολύ καλή περίοδος για εσάς. Καλή εβδομάδα για όλο το πρώτο δεκαήμερο με πολύ καλές σχέσεις με το περιβάλλον και την οικογένεια. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να αισθανθεί απογοήτευση από την οικογένεια και τον/την σύντροφο, όμως από την άλλη τα συναισθήματά τους δεν αλλάζουν και ζουν αρμονικά γιατί έχουν την τάση να προφέρουν. Το τρίτο δεκαήμερο  παθιάζεται με τον λόγο και καταφέρνει να εκμαιεύσει πράγματα από τον ερωτικό σύντροφο που έχει ανάγκη να ακούσει. Δημιουργικά σχέδια ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο αγωνίζεται για τα οικονομικά αλλά έχει την συμπαράσταση της οικογένειας. Από δω και πέρα ο Δίας ευνοεί ότι έχει σχέση με την οικογένεια, την πατρίδα και τα ακίνητα. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέξει το περιβάλλον στον εργασιακό χώρο γιατί μπορεί να κρύβει παγίδες που ακόμα δεν μπορεί να διακρίνει. Επιμεληθείτε θέματα υγείας που τυχόν σας απασχολούν. Έχετε την βοήθεια και την αγάπη από τους οικείους σας. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει εκ βαθέων συζητήσεις με άτομα τις οικογένειας για οικονομικά θέματα, τα λόγια ίσως είναι λίγο αποκαλυπτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Στην αρχή της εβδομάδας ο Δίας αγγίζει αυτούς που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου με εύνοια στον τομέα της επικοινωνίας του γραπτού και προφορικού λόγου. Είστε πολύ δραστήριοι και καταφέρνετε να φέρετε εις πέρας ότι έχει σχέση με εμπόριο, συγγραφή και συζητήσεις με το περιβάλλον σας. Το δεύτερο δεκαήμερο αν προσέξει τα οικονομικά του δεν έχει άλλους λόγους να φοβάται. Επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα και ευχάριστες ρομαντικές στιγμές. Το τρίτο δεκαήμερο έχει δύναμη στο λόγο, η επικοινωνία είναι έντονη. Εκφράζονται χωρίς να φιλτράρουν αυτά που λένε όμως κατά φέρνουν να αλλάξουν ριζοσπαστικά κάποια κατεστημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο παρότι έχει αθέμιτο ανταγωνισμό μπορεί να ισορροπήσει τα οικονομικά του. Ο Δίας θα βοηθά στην αύξηση των οικονομικών παράλληλα με την  δική σας σωστή διαχείριση. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει τον Ήλιο που τους φωτίζει είναι η περίοδος των γενεθλίων τους (χρόνια πολλά), όμως και τους θαμπώνει ότι αφορά οικογενειακά θέματα και δεν μπορούν να κρίνουν σωστά την συμπεριφορά των οικείων τους. Γίνεστε όμως αρωγοί και τους βοηθάτε οικονομικά ή αυτοί εσάς. Το τρίτο δεκαήμερο προσπαθεί να πείσει τους άλλους με αναφορές από το παρελθόν για θέματα οικονομικά, έχοντας ακράδαντα στοιχεία για τις απόψεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί 22-24/12 έχουν τον Δία επάνω τους, η τύχη είναι με το μέρος σας. Αλλά και οι υπόλοιποι του πρώτου δεκαήμερου είναι συμπαθείς και αγαπητοί σε πολλούς ανθρώπους και συνεργάζονται εύκολα με ομάδες και παρέες που συμμετέχουν. Το δεύτερο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να απογοητευτεί από το περιβάλλον του, είχε υπερβολικές προσδοκίες. Την ίδια μέρα θα αισθανθούν την αγάπη από τον περίγυρο ή την ιδιαίτερη συμπάθεια που έχει ένα άτομο για αυτούς. Το τρίτο δεκαήμερο έχει μεγάλη δύναμη πειθούς μπορεί να καταφέρει πολλά και να ηγηθεί σε ομάδες γιατί κανένας δεν θα μπορεί να κάνει αντίλογο και να φέρει αντιρρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Αυτοί που έχουν γεννηθεί τέλος πρώτου δεκαημέρου θα έχουν κρυφές διεργασίες για επαγγελματικούς στόχους ή μία κρυφή σχέση με άτομο κύρους, μπορεί και ερωτική. Και στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανό να υπάρχει κάτι συναισθηματικό που είναι κρυφό, αλλά τους βγάζει απίστευτο ρομαντισμό. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας γιατί παρασύρεστε από παρέες, ομάδες, συλλόγους κτλ και κάνετε περισσότερα έξοδα από ότι αντέχετε. Το τρίτο δεκαήμερο θα καταλάβει ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κακόβουλοι και επιβουλεύονται την άνοδο τους. Εσείς όμως έχετε μεγάλη δύναμη στο λόγο και μπορείτε να τους βάλετε στην θέση τους. Πάρτε αποφάσεις που θα σας δικαιώσουν στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει μεγάλη εύνοια σε όποια  πρωτοποριακή ιδέα  θέλουν να κάνουν πράξη, έχετε την αμέριστη συμπαράσταση από τους φίλους, τις παρέες κτλ. Εύνοια από το Δία για τους γεννημένους στην αρχή του ζωδίου για συμμετοχή σε ομάδες που θα τους ωφελήσουν. Το δεύτερο δεκαήμερο πρέπει να προσέχει στον επαγγελματικό χώρο γιατί μπορεί να υποστεί εξαπατήσεις. Όμως οι ομάδες σας στηρίζουν και μέσα σε αυτές υπάρχουν και άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς συναισθηματικά (ερωτικά). Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να έχει δύναμη να αντισταθεί στην θέληση των «πολλών» και να φέρει στα «μέτρα» του τις συνθήκες έτσι ώστε να εξυπηρετούν και τα δικά τους συμφέροντα.                                                                             

Σχετικά