“Πυροσβεστική” παρέμβαση του Δημάρχου Θηβαίων η ανάκληση για αυξήσεις στη ΔΕΥΑΘ

dimokratiki synergasia thiva

Ανάκληση της απόφασης για αυξήσεις στη ΔΕΥΑΘ

Μετά από την γενική κατακραυγή των πολιτών και την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι ήταν ενήμερος και συμφωνούσε με την αύξηση της αποζημίωσηςτου Προέδρου και των μελών του ΔΣ της ΔΕΥΑΘ, αναγκάστηκε- έστω και καθυστερημένα- να ζητήσει την ανάκληση της απόφασης από το ΔΣ της ΔΕΥΑΘ.

Στην δημόσια δήλωσή του αναφέρεται σε μια βιαστική και λανθασμένη απόφαση, η οποία λήφθηκε χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη ενημέρωση στα μέλη του ΔΣ, τα οποία εν τέλει παραπλανήθηκαν, αφού ακόμη δεν είχαν προλάβει να ενημερωθούν για την γενικότερη λειτουργία της επιχείρησης.

Για τον ίδιο λόγο ο εκπρόσωπος της παράταξης μας στο ΔΣ της ΔΕΥΑΘ, ως νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και λόγω ελλιπούς ενημέρωσης παραδέχτηκε το λάθος του, ενώ η παράταξή μας ζήτησε από τον κ. Δήμαρχο στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ως έχοντα την συνολική ευθύνη του Δήμου μας, να παρέμβει για την διόρθωση αυτού του λάθους.

Βεβαίως και χαιρετίζουμε την “πυροσβεστική” παρέμβαση του Δημάρχου, αλλά πρέπει να του επισημάνουμε ότι ο καλύτερος τρόπος πρόληψης και αποφυγής τέτοιων λαθών, είναι η επίδειξη πνεύματος συνεργασίας και κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων και ελλείψεων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Άλλωστε αυτό  έθιξε και ο ίδιος κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, πριν ένα χρόνο περίπου.

Είναι καιρός όλοι μαζί να απομακρύνουμε το Δήμο μας από το “χείλος του γκρεμού”.

Δημοτική Συνεργασία Ευθύνης

Σχετικά