Κάλεσμα στον 5ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου “ΛΕΒΑΔΟΣ” 2020

Τον 5ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου, «ΛΕΒΑΔΟΣ» 2020, 1η διαδρομή μήκους 23,7 χλμ, 2η διαδρομή μήκους 10,8 χλμ, ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Δήμο  Λεβαδέων, την Περιφεριακή Ενότητα Βοιωτίας, τον Ο.Π.Α.ΣΤΕ., την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας  και τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς.

Ο 5ος αγώνας Ορεινού Δρόμου, «ΛΕΒΑΔΟΣ» 2020 θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 202, στη Λιβαδειά Βοιωτίας, με τη 1η διαδρομή να ξεκινάει στις 10:00 π.μ. και την 2η διαδρομή στις 10:45 π.μ.

Πληροφορίες Διαδρομής

Οι δύο διαδρομές έχουν αφετηρία και τερματισμό στο ίδιο σημείο, την περιοχή των πηγών της Έρκυνας (ΚΡΥΑ). Οι διαδρομές του αγώνα ξεκινούν από υψόμετρο 179 μέτρων, με  υψηλότερο σημείο τα 905 μ. για την 1ηδιαδρομή και τα 580 μ. για τη 2η διαδρομή.

Στη 1η διαδρομή τα17χλμ. είναι μονοπάτια, τα 5,2 χλμ. δασικοί δρόμοι και το1.5 χλμ. άσφαλτος και πεζόδρομος, με θετική υψομετρική που ξεπερνά τα 1.550μ.

Στη 2η διαδρομή  τα 7.500μ. είναι μονοπάτια, τα 1.800μ. δασικός δρόμος, και τα 1.500μ.άσφαλτος και πεζόδρομος,  με τη θετική υψομετρική να ξεπερνά τα 650μ.

Οι διαδρομές έχουν σήμανση με:

•Μεταλλικές πινακίδες με το γράμμα «Λ» και βελάκι κατεύθυνσης

•Πινακίδες προσαρμοσμένες σε ευδιάκριτα σημεία με  το γράμμα «Λ» και κόκκινο χρώμα

•Ταινία έργου και χρώμα κόκκινο σε εμφανή σημεία των διαδρομών. 

Μετά τον τελευταίο δρομέα και στις δύο διαδρομές θα ακολουθεί έμπειρος συνοδός (σκούπα) έχοντας μαζί του υγρά, τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.

Ο αγώνας με δεδομένο ότι έχει θετική υψομετρική διαφορά μεγαλύτερη των 1.250 μ., αποτελεί για τους ενδιαφερόμενους κριτήριο για τη συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο του Ολύμπου το 2021.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Συνιστάται στους μη έχοντες ανάλογη εμπειρία, να μην δηλώσουν συμμετοχή, με δεδομένο ότι ορισμένα σημεία της διαδρομής έχουν μεγάλο συντελεστή δυσκολίας.

Ο κάθε αθλητής ή αθλήτρια αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα και υποχρεούται να υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση, την οποία οφείλει να καταθέσει, στη γραμματεία του αγώνα, πριν την εκκίνηση. 

Η μη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης, αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τον αγώνα.

Οι τρεις πρώτοι άνδρες & γυναίκες Γενικής κατάταξης και των δύο διαδρομών, στην επόμενη διοργάνωση του αγώνα, θα  συμμετέχουν  χωρίς την καταβολή κόστους συμμετοχής. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  &  ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι εγγραφές ανοίγουν  την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019  και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:00

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

1.Ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στο Site: http://levados.akol.gr/

2.Συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα στα γραφεία του ομίλου, Αρκαδίου 1 & Έρκυνας, Λιβαδειά

Κόστος συμμετοχής :

•Για την 1ηδιαδρομή των 23,7 χλμ., είναι 20 €, και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ένα υπέροχο running γιλέκο JANNU,τροφοδοσία σε έξι (6) σταθμούς ,πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, πλήρες γεύμα στον τερματισμό και βαρύτιμο μετάλλιο, για όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν στον προβλεπόμενο χρόνο.

•Για τη 2ηδιαδρομή των 10,8 χλμ., είναι 15€ και περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ένα  υπέροχο  running γιλέκο JANNU, τροφοδοσία σε τρεις (3) σταθμούς, πρωινό ρόφημα με τσάι του βουνού, πλήρες γεύμα στον τερματισμό  και βαρύτιμο μετάλλιο, για όλους τους αθλητές και αθλήτριες που θα τερματίσουν.

Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας έρχεται email επιβεβαίωσης στο mail που έχετε δηλώσει. 

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής,  στον παρακάτω λογαριασμό του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81
IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281
Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

Με την καταβολή του ποσού, στο γραφείο του Ομίλου  (Αρκαδίου 1 & Έρκυνας – Λιβαδειά) καθημερινά, από τις 15:00 έως 20:00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. 

Για την εύρυθμη λειτουργία των εγγραφών, παρακαλούμε – εάν είναι εύκολο – να αποστείλετε αντίγραφο (φωτογραφία ή pdf) του καταθετηρίου στο mail: levados@akol.gr

Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό κατά την ώρα της παραλαβής του υλικού από την γραμματεία.

Στο παραστατικό κατάθεσης, παρακαλούμε να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση του αγώνα.

***Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως μας ενημερώσετε εγκαίρως στα e-mail  ή τα τηλέφωνα της διοργάνωσης.

Καμία εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή, αν δεν συνοδευτεί με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής, μέχρι την

Σχετικά