Πόσα χρήματα είχε πάρει η Ζωή Λάσκαρη για τη φωτογράφιση στο Playboy

Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη «χρυσή» εποχή των περιοδικών στην Ελλάδα, για την χρυσή εποχή των περιοδικών στην Ελλάδα και τα αλλά και στα αστρονομικά ποσά που έπαιρναν οι Έλληνες επώνυμοι, όπως η Ζωή Λάσκαρη, για ένα εξώφυλλο.

Μιλώντας για αυτή την εποχή λοιπόν, και τις «χρυσές» φωτογραφίσεις, ο Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε στη συνέντευξή του στο People: «Η Λάσκαρη είχε πάρει πολλά λεφτά για το εξώφυλλο του Playboy. Νομίζω περίπου πέντε εκατομμύρια δραχμές».

Ενώ τόνισε πως εκείνη την εποχή δεν υπήρχε το Photoshop.

«Θέλω να σου πω ότι εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε photoshop με τη μορφή που υπάρχει σήμερα, ωστόσο γινόταν με έναν διαφορετικό τρόπο. Γινόταν photoshop χειροποίητο. Οι αδελφοί Διαμαντόπουλοι, ο Ντίνος και ο Τάκης, είχαν μια τεχνοτροπία που την υιοθέτησαν από τον πατέρα τους, αλλά την εξέλιξαν στο έπακρο. Τύπωναν τις φωτογραφίες και μετά έπαιρναν το ξυράφι. Έξυναν τις ρυτίδες και λέπταιναν τη μέση. Αυτό έκανα κι εγώ. Αφού τελειώναμε, φωτογραφίζαμε ξανά την ήδη υπάρχουσα φωτογραφία και τη στέλναμε» είπε χαρακτηριστικά ο φωτογράφος.

Σχετικά