Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο ΙΧ που κυκλοφορεί στην Ελλάδα – Βίντεο

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι σπεύδουν να στολίσουν τα σπίτια τους, εντός κι εκτός για να μπουν στο εορταστικό κλίμα. Υπάρχει, όμως, κι ένας συνάνθρωπός μας, που φαίνεται πως δεν αρκείται μόνο σ’ όλα αυτά, αλλά έχει γεμίσει με λαμπιόνια και το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της πόλης της Κατερίνης έχουν την τύχη να καυχιούνται ότι το πιο χριστουγεννιάτικο αυτοκίνητο της Ελλάδας κυκλοφορεί στην πόλη τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Voria.gr, το πιο χριστουγεννιάτικο αυτοκίνητο βρίσκεται συνήθως σταθμευμένο, πλησίον της Παραλίας Κατερίνης.

Είναι γεμάτο χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, που αναβοσβήνουν σε τρελούς ρυθμούς, χαρίζοντας σε περαστικούς και κατοίκους της περιοχής απλόχερα εορταστικό πνεύμα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε από μέρους μας είναι να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλές γιορτές, με υγεία κι ευτυχία και γιατί όχι ο θεσμός του χριστουγεννιάτικου στολισμού να διαδοθεί και σε άλλα αυτοκίνητα!

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά