ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ  9-15/12

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ.  Για το πρώτο δεκαήμερο η εβδομάδα θα είναι αρκετά θετική με το αποκορύφωμα στο τέλος της, με το τρίγωνο Δία- Ουρανού που δίνει την ευκαιρία να διαπρέψει σε θέματα καριέρας. Πάντα με προφυλάξεις και σύνεση. Το δεύτερο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου θα έχουν την Πανσέληνο που θα τους κάνει πιο αισιόδοξους και εξωστρεφείς. Σε ότι αφορά την καριέρα, αν αντιμετωπίσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα επαγγελματικά, τότε θα υπάρχει σταθεροποίηση και εύνοια. Επίσης σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά τρίτων ή ακόμα και του/της συντρόφου θα υπάρξει μια θετική τροπή. Το τρίτο δεκαήμερο μέσα από διάφορες μεταλλάξεις που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα, μπορεί να βρει τρόπο να προωθήσει τους στόχους του.

ΤΑΥΡΟΣ.  Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, έχετε όλες τις ευκαιρίες που χρειάζεστε να αλλάξετε προς το καλύτερο. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, βρείτε τρόπους να πετύχετε τους στόχους σας. Εύνοια από άτομα που είναι από το εξωτερικό ή ταξίδια που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Γίνεστε πιο αισιόδοξοι. Το δεύτερο δεκαήμερο θα βρει καινούργιες συμμαχίες. Οι συνεργασίες με ομάδες θα είναι δυναμικές αλλά θα εμπεριέχουν και το πνευματικό στοιχείο. Σταθεροποιείτε τις σχέσεις σας γιατί αισθάνεστε σιγουριά για τις ιδέες σας. Το τρίτο δεκαήμερο έχει αποκρυσταλλώσει ακριβώς τι ζητά από την ζωή του, όπως ποια φιλοσοφία θα ασπάζεται, ποιόν ερωτικό σύντροφο θα έχει αλλά και ότι αφορά την βαθύτερη γνώση. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει στο οικονομικό κομμάτι, πρέπει να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στους τρίτους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ.  Το πρώτο δεκαήμερο έχει μια σχετικά ουδέτερη εβδομάδα με την εύνοια στις 15/12 σε οικονομικά θέματα που αφορούν συναλλαγές με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ή κρυφά έσοδα. Το δεύτερο δεκαήμερο θα αισθανθεί την πίεση σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις προς τράπεζες, δάνεια κτλ. Προσοχή στην συντηρητική συμπεριφορά που μπορεί να ψυχράνει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Εργασιακά θέματα θα πάρουν καλή τροπή αν χειριστείτε τα θέματα που θα προκύψουν με σύνεση. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου , πρέπει να ελέγξετε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας και περισσότερο ότι αφορά χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Προσέξτε για τυχούσες οικονομικές διαρροές από την πλευρά του/της συντρόφου και από την άλλη μπορεί να ωφεληθείτε από κάποια κληρονομιά ή χρηματοδότηση. Η Πανσέληνος είναι θετική προς εσάς γιατί έχετε βάλει σαν  προτεραιότητα να πραγματοποιήσετε κάποιες συναισθηματικές ανάγκες, όμως βάζετε στο επίκεντρο τις σοβαρές σχέσεις σας ή τις σημαντικές συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει στο τέλος της εβδομάδας την τύχη με το μέρος του σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει σταθερές βάσεις, αν θελήσει να νομιμοποιήσει μία σχέση συναισθηματική ή να κάνει ένα συνεταιρισμό. Δημιουργικά σχέδια και ρομαντική ατμόσφαιρα με εξάρσεις πάθους δεν θα σας αφήσουν να βαρεθείτε. Το τρίτο δεκαήμερο στις 13/12 πρέπει να αποφύγει ρίξεις και ζήλειες. Καλύτερα  αν κάτι δεν σας καλύπτει να το βγάλετε από την ζωή σας. Ενώ το πάθος δεν θα λείψει από τις σχέση σας και δε τις ερωτικές. Η Πανσέληνος στις 12/12 σας φωτίζει τα θέματα της καθημερινότητας αλλά και της υγείας και σας ζητά να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε τυχούσες ενοχλήσεις.

ΛΕΩΝ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και επιτυχίες, καλό θα είναι να έχει τα μάτια του ανοιχτά για να επωφεληθεί ακόμα και αν κάτι είναι εκτός προγράμματος. Το δεύτερο δεκαήμερο βρίσκει την στήριξη που χρειάζεται στον εργασιακό χώρο και αισθάνεται μεγαλύτερη σιγουριά. Το τρίτο δεκαήμερο παθιάζεται με θέματα που έχουν σχέση με την υγεία ή την καθημερινότητα. Ότι έχει να κάνει με την δουλειά υπάρχουν αναθεωρήσεις που αν τις χειριστείτε σωστά θα είναι για καλό. Η Πανσέληνος σας κάνει πιο αισιόδοξους και έτσι ενεργοποιείστε για να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα, εύνοια στις συναισθηματικές σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  Στο πρώτο δεκαήμερο, απλόχερα σας δίνει ο Δίας και ο Ουρανός ξαφνική εύνοια σε ότι επιθυμείτε  σε ερωτικό και δημιουργικό επίπεδο. Ο Ουρανός όμως σας ζητά να βγείτε από τα καθιερωμένα, για να μπορείτε κάθε φορά να αδράξετε τις ευκαιρίες. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει την δυνατότητα να σταθεροποιήσει ή να ασχοληθεί σοβαρά με ένα σχέδιο που θα του δώσει χαρά, όπως μια ερωτική σχέση. Παράλληλα θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν με ανθρώπους που θα έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή ρομαντική διάθεση. Το τρίτο δεκαήμερο παθιάζεται με μία σχέση και θέλει να αλλάξει ριζικά τις απόψεις του για τον τρόπο που θα λειτουργεί από εδώ και πέρα. Επίσης πολλές δραστηριότητες μπορεί να αρχίσουν που θα είναι μια καινοτομία για αυτούς. Η Πανσέληνος σας ωθεί να ασχοληθείτε με την οικογένεια και εκκρεμότητες σε ακίνητη περιουσία.

ΖΥΓΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο στο τέλος της εβδομάδας και για αρκετό καιρό ακόμα θα έχει εύνοια από την οικογένεια, σε οικονομικά θέματα όσο και σε βοήθεια για στην ανάπτυξη των σχεδίων τους. Το δεύτερο  δεκαήμερο θα έχει σταθεροποίηση σε ότι αφορά την οικογένεια, αλλά και περιορισμούς. Ο αγώνας σας για αύξηση του εισοδήματος θα έχει θετικά αποτελέσματα μέσω της εργασία σας. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή, θα έχουν την τάση να εμβαθύνουν σε οικογενειακά θέματα και να κάνουν ριζοσπαστικές αλλαγές. Οι αλλαγές θα γίνουν σε βάθος χρόνου ακόμα και αν οι ίδιοι δεν το θελήσουν. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς γίνεστε πιο εξωστρεφείς, είστε πιο επικοινωνιακοί και επικεντρώνεστε στις σπουδές. Το περιβάλλον είναι σημαντικό αυτή την περίοδο για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εύνοια για αρκετό διάστημα σε ότι έχει σχέση με σπουδές, γραπτά και επικοινωνία, όπως και σε συνεργασίες. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να αναλάβει μια γραφειοκρατική δουλειά ή κάτι που να απαιτεί μικρές μετακινήσεις. Όσων αφορά αισθηματικά θέματα κάποια πράγματα σταθεροποιούνται. Επίσης αν ασχολείστε με δημιουργία και τέχνη υπάρχει πολύ καλή προοπτική. Ευνοούνται οι πλατωνικές σχέσεις. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου κάνουν μία δύσκολη ερεύνα που αφόρα τις σχέσεις τους με το περιβάλλον, στο τέλος κάνουν και ξεκαθαρίσματα που τους ευνοούν. Μπορεί να χρειαστεί μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Η Πανσέληνος σας εφιστά την προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εύνοια για ένα μεγάλο διάστημα, που θα αφορά μια ξαφνική άνοδο στην εργασία του και ταυτόχρονα θα υπάρχει η δυνατότητα και για καλύτερες οικονομικές απολαβές. Το δεύτερο δεκαήμερο σταθεροποιεί κάποια έσοδα.  Συνειδητοποιεί ότι δεν χρειάζεται να βλέπει τους οικείους του σαν ανταγωνιστές αλλά σαν  ανθρώπους που τους εμπνέουν και ας ξεχάσουν για λίγο ότι μερικές φορές τους έχουν απογοητεύσει. Το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνει κάποια έξοδα για την ανάγκη ενός πολύ σημαντικού σκοπού (πάντα με προσοχή). Η Πανσέληνος που γίνεται απέναντι σας, δείχνει ότι έχετε επικεντρωθεί στον/στην σύντροφο σας και ότι μέσω των άλλων προσπαθείτε να καλύψετε και τις δικές σας ανάγκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου έχουν μεγάλη εύνοια και τύχη σε νέα σχέδια, σε ότι αφορά παιδιά, συναισθηματικές σχέσεις που δίνουν χαρά όπως και σε δημιουργία και επέκταση. Είναι μία όψη του Δία-Ουρανού που θα διαρκέσει αρκετές μέρες και καλό θα είναι να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο αυτό το διάστημα. Το δεύτερο δεκαήμερο νιώθει ότι πατά γερά στα πόδια του και με την ωριμότητα που το διακρίνει ίσως φανεί λίγο ψυχρό στους γύρω του, αλλά επίσης και γοητευτικό. Η δυναμική παρουσία σας σε ομάδες που έχουν σχέση με καλλιτεχνικά ή πνευματικά θέματα έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα. Είστε κοινωνικοί και έλκετε τους άλλους. Το τρίτο δεκαήμερο έχει δύναμη που πρέπει να ελέγξει προς ποια κατεύθυνση θα την διοχετεύσει. Αποφύγετε να είστε κτητικοί αλλά ζήστε το πάθος. Γίνεστε μοιραίο πρόσωπο για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Η Πανσέληνος σας προβληματίζει σε θέματα υγείας και εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει ξαφνική εύνοια από την οικογένεια, δεχθείτε τις προσφορές. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχει δοκιμασίες από μία κρυφή σχέση ή μειώσεις σε κρυφά έσοδα. Η μαχητικότητα που έχετε για τους στόχους και την καριέρα αποφέρουν καρπούς που φαίνονται σε οικονομικό όφελος. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είναι προετοιμασμένο για σκληρό ανταγωνισμό που δεν φαίνεται «δια γυμνού οφθαλμού». Προσέξτε μη γίνεστε κτητικοί. Κάποια θέματα που έχουν σχέση με την καριέρα μπορεί να αναθεωρηθούν. Συμβουλή κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην παρασύρεστε από υπόγειες φήμες. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς στις 12/12, γίνεστε πιο προσιτοί και γοητευτικοί, εκμεταλλευτείτε την συμπάθεια που εμπνέεται σε ομάδες ανθρώπων.

ΙΧΘΥΕΣ.  Η όψη του Δία με τον Ουρανό είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου. Ότι έχει σχέση με ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. σας φέρνει απρόσμενη τύχη, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Το δεύτερο δεκαήμερο σταθεροποιεί την θέση του σε συλλογικούς χώρους. Επίσης δυναμική παρουσία από άτομα διαφορετικά από εσάς ή από το εξωτερικό, σας ευνοούν. Όμως και εσείς έχετε την φαντασία ή την πνευματικότητα που χρειάζεται ώστε να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος. Το τρίτο δεκαήμερο θα δει τις μεταλλάξεις που γίνονται μέσα σε συλλογικούς χώρους που συμμετέχει και θα πρέπει να συμβαδίσει για το κοινό καλό. Η Πανσέληνος στις 12/12 σας προτρέπει να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού, οικογένειας, πατρίδας γιατί οι στόχοι σας, σας έκαναν να απομακρυνθείτε.                              

Σχετικά