Φρίκη στην Καλαμάτα: 45χρονος επιχείρησε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του

Ο άνδρας συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας – Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε απόπειρα ανθρωποκτονίας οφείλεται τελικά η φωτιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ακρίτα στην Καλαμάτα και από την οποία μια γυναίκα διακομίσθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας ο 45χρονος δράστης συνελήφθη ήδη από χθες το βράδυ ενώ η 39χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσσηνίας, 45χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 39χρονη για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος και η 39χρονη νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

tharrosnews.

Σχετικά