Σκοπός η λειτουργία θερινών CAMPUS για φοιτητές-Συνάντηση Ντασιώτη με την Πρύτανη του Παντείου

ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ !!!!!!!

Η συνεργασία με ένα Πανεπιστήμιο είναι σίγουρα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για τον τόπο του.

Μόνο και μόνο το κύρος που προσδίδει, δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε πολλές δράσεις.

Με το ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ο Δήμος ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ, έχει αναπτύξει μια άριστη συνεργασία που οδήγησε και σε υπογραφή συμφωνίας μεταξύ μας για διάφορες δράσεις.

Επομένως αποτέλεσε μεγάλη χαρά και ξεχωριστή τιμή ,τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στο Δήμο μας, η προγραμματισμένη επίσκεψη ,στο γραφείο μου, της Πρύτανη κας ΙΣΜΗΝΗΣ ΚΡΙΑΡΗ και του συνεργάτη της και υπεύθυνου Πολιτιστικών και Αθλητικών εκδηλώσεων κου Ρούσσου Χρήστου.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών της συνεργασίας μας για την λειτουργία θερινών CAMPUS, με φοιτητές από Πανεπιστήμια του εξωτερικού .

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητήθηκε η πρόταση για την “”υιοθέτηση”” του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΑΪΚΟΎ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ του Δήμου μας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπως επίσης η κα Πρύτανης θεώρησε ιδιαίτερη τιμή την πρότασή μου να συνδράμει το Πάντειο στις εορταστικές μας εκδηλώσεις για την επέτειο των 2.500 χρόνων από τη ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.

Η άριστη συνεργασία μας θα αποτυπωθεί άμεσα με δράσεις στα παραπάνω θέματα.

Σχετικά