Τι λέει η Αστυνομία για την αιματηρή συμπλοκή με δύο νεκρούς στις Θεσπιές

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ (7) ημεδαπών στις Θεσπιές Βοιωτίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό (2) ατόμων

Συνελήφθησαν όλοι οι εν ζωή εμπλεκόμενοι, εκ των οποίων οι (2) φρουρούνται, ένεκα τραυματισμού τους, σε Νοσοκομεία των Αθηνών

Κατασχέθηκαν (2) φυσίγγια & (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου, (2) κάλυκες & (2) βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ επτά ημεδαπών, σημειώθηκε χθες                     (13 Δεκεμβρίου 2019) το μεσημέρι στις Θεσπιές Βοιωτίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό δύο εξ’ αυτών.(Δείτε ΕΔΩ)

Η συμπλοκή αποδίδεται σε διαφορές προσωπικής και επαγγελματικής φύσης, μεταξύ δυο ιδιωτικών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στις οποίες δραστηριοποιούντο οι εμπλεκόμενοι. 

Στη συμπλοκή συμμετείχαν, από την μια εταιρεία, ο 33χρονος ιδιοκτήτης της (τραυματίας), άλλος ένας 33χρονος, 28χρονος και 66χρονος, ενώ από τη δεύτερη εταιρεία, ο 34χρονος ιδιοκτήτης της (θανάσιμα τραυματισμένος), 50χρονος (τραυματίας) και 66χρονος (θανάσιμα τραυματισμένος)

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν και οι πέντε εν ζωή εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, με τους δύο τραυματίες να νοσηλεύονται φρουρούμενοι σε Νοσοκομεία των Αθηνών.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φυσίγγια & δύο κάλυκες κυνηγετικού όπλου, δύο κάλυκες & δύο βολίδες πυροβόλου όπλου, καθώς και θραύσμα βολίδας πυροβόλου όπλου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν.

Στο χώρο του συμβάντος κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής των σορών των θανόντων.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 33χρονου, μη τραυματία, εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (14) μηνών και χρηματική ποινή (800) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων (κατοχή – οπλοφορία).

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι τρεις εκ των συλληφθέντων, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Σχετικά