Ο Σεβασμιώτατος με τα παιδιά των Σχολείων της Λιβαδειάς

Τελευταία μέρα του 2019 για τα Σχολεία η Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, και ο Σεβασμιώτατος ήταν μαζί με τους μαθητές στον εκκλησιασμό εν όψει των Χριστουγέννων, αλλά και στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν. Οι μαθητές και οι καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Λιβαδειάς εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως. Στη Θεία Λειτουργία παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για την σημασία των Χριστουγέννων και τους ευχήθηκε για τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Στη συνέχεια στην αίθουσα του Μητροπολιτικού Ναού ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε παιδιά του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς που είπαν το κάλαντα, τραγούδησαν και χόρεψαν. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους μαθητές, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματά τους, τους ευχήθηκε Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, και τους πρόσφερε ως ευλογία εικονίτσες της Παναγίας και γλυκίσματα.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος πήγε στην αίθουσα της Εστίας Μητέρας, όπου πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του το ΕΠΑΛ Λιβαδειάς. Τα παιδιά του ΕΠΑΛ παρουσίασαν μια πολύ ωραία γιορτή με θεατρικό, απαγγελία ποιημάτων, τραγούδια και κάλαντα και έλαβαν τα συγχαρητήρια από τον Σεβασμιώτατο για την προσεγμένη εκδήλωση που διοργάνωσαν. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στα παιδιά και στους καθηγητές Καλά Χριστούγεννα.

imtl.gr

Σχετικά