Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές σε σπίτια σε περιοχές της Λιβαδειάς και Αλιάρτου -Και ένας ανήλικος στο κόλπο

Εξιχνιάσθηκαν (2) κλοπές από οικίες, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς  

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 23χρονος ημεδαπός


Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν πρωινές ώρες της 24-12-2018, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς (Λαφύστιο & Δαύλεια).  

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 23χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει χρήματα και κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις (5.400) ευρώ.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Εξιχνιάσθηκαν (3) κλοπές από οικίες & αποθήκη, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς  

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ανήλικος ημεδαπός


Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές από οικίες & αποθήκη, οι οποίες διαπράχθηκαν το Νοέμβριο του 2018, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς (Ρωμαίικο), με λεία διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά κ.α.  

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Εξιχνιάσθηκαν (4) κλοπές από αποθήκες, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς  

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες (2) ημεδαποί


Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) κλοπές – διαρρήξεις από αποθήκες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 06-05-2016 έως 29-01-2017, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς (Προσήλιο, Δαύλεια & Θούριο).  

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 32 & 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, γεωργικά και ξυλουργικά εργαλεία, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, καθώς και ποσότητα πετρελαίου κίνησης.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις. 

Εξιχνιάσθηκαν (4) κλοπές από οικίες, σε ευρύτερες περιοχές της Λιβαδειάς

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 40χρονος αλλοδαπός


Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) κλοπές – διαρρήξεις από οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 13-09 έως 20-12-2018, στη Λιβαδειά και σε ευρύτερες περιοχές αυτής (Αλίαρτο και Αγία Παρασκευή Βοιωτίας).  

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 40χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης του, επέλεγε ως υποψήφιους στόχους του οικίες, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν από το εσωτερικό τους.

Συγκεκριμένα, πριν την παραβίαση των οικιών, προέβαινε στη ρίψη πετρών στις κεντρικές θύρες ή στις μπαλκονόπορτες αυτών, με σκοπό την επιβεβαίωση της απουσίας των ενοίκων τους, ενώ δρούσε συνήθως πρωινές – μεσημβρινές ώρες.

Η λεία που αποκόμισε περιλαμβάνει κυρίως χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις (8.000) ευρώ.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές σε σπίτια σε περιοχές της Λιβαδειάς και Αλιάρτου -Και ένας ανήλικος στο κόλπο”

  1. Χρηστος Παπαδοπουλος

    Καλη συνεχεια …

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα