Καταστροφές στο τρίγωνο Θεσπιών-Άσκρης- Νεοχωρίου- Γκρεμίστηκαν κολώνες-ΦΩΤΟ

Ο Ηφαιστίωνας  χτύπησε αλύπητα  τα τελευταία 24ωρα την Δ.Ε. Θεσπιών,με αποτέλεσμα να σπάσουν αρκετές κολώνες της ΔΕΗ και να μείνουν χωρίς ρεύμα τα χωριά.

Δείτε πως περιέγραψε την κατάσταση από την κακοκαιρία, μέσα από το λογαριασμό του στο fb, ο δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης.

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΦΩΣ!!!!

Μετά από σχεδόν δύο 24ωρα, οι κοινότητες Άσκρης και Νεοχωρίου πήραν ρεύμα. Ένα τμήμα του Νεοχωρίου απομένει που επιχειρούν τα συνεργεία να δώσουν.

Η ταλαιπωρία των κατοίκων είναι απίστευτη, και αυτό σίγουρα είναι θέμα που θα μας απασχολήσει με το τέλος αυτής της περιπέτειας.

Μια περιήγηση στο τρίγωνο Θεσπιών-Άσκρης- Νεοχωρίου ,είναι αποκαλυπτική του μεγέθους της ζημιάς.

Τίποτα απολύτως δεν είναι στη θέση του. Παντού σπασμένες κολώνες, καλώδια κομμένα και άλλα που κρέμονται και ένα ηλεκτρικό δίκτυο με μεγάλα τμήματα μακριά από δρόμο και άρα μη προσβάσιμο με αυτές τις συνθήκες.

Με μια πολύ μεγάλης δυσκολίας επιχείρηση σήμερα,τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, τοποθέτησαν νέες κολώνες και καλώδια στην ΑΣΚΡΗ ,προκειμένου να δώσουν ρεύμα.

Είχε προηγηθεί ο Δήμος , με τα μηχανήματα για την εξασφαλιση της πρόσβασης, όπως μας ζητήθηκε.

Με συνθήκες εξαντλητικές και ακραίες,για τους εργαζόμενους, τελικά υπήρξε αίσιο αποτέλεσμα,που ελπίζουμε να ολοκληρωθεί με την ηλεκτροδότηση και του υπολοίπου Νεοχωρίου.

Στο μέτωπο της ΥΔΡΕΥΣΗΣ,επιδιορθώθηκαν ηλεκτρολογικές βλάβες στο αντλιοστάσιο των Θεσπιών ,που προκλήθηκαν από τις διακοπές ρεύματος και έτσι αποκαταστάθηκε η ύδρευση στις ΘΕΣΠΙΕΣ και στο ΛΕΟΝΤΑΡΙ, που είχαν προσωρινή διακοπή, ενώ επιθεωρήθηκαν όλα τα αντλιοστάσια.

Κατά τα λοιπά,συνεχίζεται ο εσωτερικός καθαρισμός των χωριών και ποιμνιοστασίων.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ

Σχετικά