Έκοψαν την πίτα και το “έκαψαν” οι Γυναίκες της Ελλοπίας-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Μια όμορφη και γεμάτη κέφι εκδήλωση με πλήθος γυναικών ήταν αυτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Eλλοπίας,για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Κέφι, μουσική, χορός, φαγητό  είναι τα βασικά συστατικά της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, στην ταβέρνα”Μηλίτσα” στην Ελλοπία.

Την εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμά της η πρόεδρος του συλλόγου κα Σωτηρία Πανουργιά και ευχόμενη μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους, με την ευλογία στην πίτα να δίνει ο ιερέας του χωριού, πατέρας  Λεωνίδας, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θηβαίων κ.Τάσος Καμούτσης,η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας κα Πανταζή,

σύλλογοι και πρόεδροι γειτονικών χωριών.

Μετά την κοπή της πίτας  το γλέντι άναψε, για τα καλά με την ορχήστρα του Προέδρου της Τ.Κ. Ελλοπίας, Κώστα Ράπτη και Μάκη Λειβαδίτη, το κέφι απογειώθηκε και ο χορός κράτησε μέχρι το αργά το βράδυ.

Και επειδή σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα λόγια είναι λίγα, να αποτυπώσουν το κλίμα που επικράτησε, αφήνουμε ήχο και την  εικόνα να μιλήσουν αντί για εμάς.

 Φωτογραφίες ΕΔΩ

Σχετικά