Ο Σύλλογος εργαζομένων επ. Λιβαδειάς για τη δολοφονία υπαλλήλου στο Δήμο Διονύσου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ο Σύλλογος εργαζομένων επαρχίας Λιβαδειάς εκφράζει την οδύνη για τη στυγερή δολοφονία του συναδέλφου μας  και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου Π. Αγγελίδη και σε όλους τους συναδέλφους εργαζομένους του Δήμου Διονύσου

Ο συνάδελφος δέχθηκε δολοφονική επίθεση την ώρα της εργασίας του!! Το έγκλημα αυτό αποτελεί την κορύφωση σειράς φραστικών επιθέσεων και σωματικής βίας πολιτών κατά εργαζομένων στους δήμους την ώρα της εργασίας τους. Οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εργαζόμενοι στους δήμους δεν είναι αναλώσιμα υλικά! Εργάζονται  κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που δημιουργούν οι τραγικές ελλείψεις προσωπικού , η εντατικοποίηση της εργασίας , η ελλείψεις υλικοτεχνικών μέσων και προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Οι δημότες πρέπει να αντιληφθούν και να μην παρασύρονται στον κανιβαλισμό που επιχειρούν να επιβάλλουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις , εφαρμόζοντας τον «κοινωνικό αυτοματισμό». Έχουμε ζήσει χρόνια τώρα την προπαγάνδα , τις λοιδορίες και την προσπάθεια κατασυκοφάντησης  των εργαζομένων στους δήμους ( και γενικότερα του εργατικού δυναμικού ) , οι οποίοι παρουσιάζονται ως υπεύθυνοι για όλα τα δεινά της χώρας.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους είναι αυτοί που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες , γίνονται αποδέκτες παραπόνων , αποδέκτες συμπεριφορών που πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια , για όλες τις παθογένειες , ελλείψεις  και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις στο δημόσιο , αλλά και της φτωχοποίησης που έχει υποστεί το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας μας , εξαιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων. Η ευθύνη για αυτό είναι αποκλειστικά του κράτους και των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης που στηρίζουν διαχρονικά αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές για να μπορούν να περνούν όλα τα αντιλαϊκά – αντεργατικά μέτρα και όχι των εργαζομένων.

Για το Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

                               ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

Σχετικά