Σύγκρουση Πολάκη – Βούτση στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

«Ντροπή να λέγονται αυτά μεταξύ μας» η αντίδραση του πρώην προέδρου της Βουλής

Σύγκρουση ανάμεσα στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση σημειώθηκε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής Χανίων κριτίκαρε το κείμενο απολογισμού που βγήκε προ ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν περιείχε κριτική επειδή ως κυβέρνηση έχασε επειδή κυβέρνησε μαζί με τους Θεσμούς που ήταν και επί κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης επιτέθηκε στον κ. Βούτση επειδή δεν άλλαξε τον κανονισμό της Βουλής για το ΕΣΡ, με αποτέλεσμα να χάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τη μάχη των καναλιών. Μάλιστα υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήταν πολιτική.

Τα πυρά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας δεν έμειναν αναπάντητα και ο κ. Βούτσης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού. «Είναι ντροπή να λέγονται αυτά τα πράγματα μεταξύ μας» είπε κατά πληροφορίες. Ακολούθως είπε πως δεν ήταν δυνατόν να κινηθεί η κυβέρνηση αντιθεσμικά, ενώ εξήγησε πως ουδέποτε ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός είχε ζητήσει κάτι ανάλογο.

Σχετικά