Δήμος Θηβαίων: Εσείς να μείνετε στο σπίτι, εμείς φροντίζουμε για εσάς

Συνεχίζουν αδιάκοπα τις εργασίες τους τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων

Εσείς να μείνετε στο σπίτι και να τηρείτε πιστά τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε για την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων χώρων ευθύνης μας.

Οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες πρασίνου, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, συντήρησης & αυτεπιστασίας, αυτή τη στιγμή, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου σε μήνυμά του, καλούνται να δώσουν μία μάχη υπό αντίξοες συνθήκες.

Παρόλο που λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό, λόγω των αδειών ειδικού σκοπού, συνεχίζουν να βρίσκονται καθημερινά στις εργασίες που τους ανατίθενται.

Η σημερινή μέρα, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, περιελάμβανε καλλωπισμό πρασίνου, καθαρισμό ρείθρων και πεζοδρομίων, συντηρήσεις σε σχολεία, απολυμάνσεις οδών, καθαριότητα στο θέατρο Μοσχοποδίου και πολλά άλλα.

Ειδικά για το Μοσχοπόδι μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι στο θέατρο και πέριξ αυτού υπήρχαν πάρα πολλά απορρίμματα (πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, χάρτινες συσκευασίες κ.α) πεταμένα διάσπαρτα. Πράξαμε τα δέοντα για την καθαριότητα του χώρου, όμως και εσείς οι πολίτες οφείλετε να πράξετε με υπευθυνότητα. Πετάμε τα απορρίμματα στους κάδους, όχι στους δρόμους, όχι στο δάσος, όχι στους κοινόχρηστους χώρους και όταν δεν υπάρχουν κάδοι στον χώρο που βρισκόμαστε, τα κρατάμε και τα απορρίπτουμε μόλις συναντήσουμε κάδο. Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας και το σπίτι μας το θέλουμε καθαρό για να έχουμε όλοι την υγεία μας!

Σχετικά