Συνεχίζονται εντατικά οι προληπτικές απολυμάνσεις στο Δήμο Τανάγρας-ΦΩΤΟ

Χθες Παρασκευή 3/4/2020, συνεργείο του δήμου πραγματοποίησε σχολαστική απολύμανση στο Άρμα σε Δημοτικά κτίρια, δρόμους, πλατείες, γήπεδα, αλλά και καταστήματα που λειτουργούν. Ταυτόχρονα, απολυμάνσεις έγιναν στα Οινόφυτα στο δημαρχείο και σε δημοτικούς χώρους (στάσεις, θυρίδες, πλατείες κτλ), στο Δήλεσι (στα ΚΑΠΗ και την πλατεία) και στο Σχηματάρι (δημαρχείο, κέντρο υγείας, παλαιό δημαρχείο, στάση ΚΤΕΛ, στάση ΤΑΞΙ, Πλατεία Παμ. Ταξιαρχών).

Τον συντονισμό της όλης διαδικασίας είχε ο δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας, σε συνεργασία με τους εκάστοτε αντιδημάρχους, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και δημοτικούς συμβούλους.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι «συνεχίζουμε εντατικά και σχολαστικά τις δράσεις προληπτικών απολυμάνσεων σε όλους τους χώρους δημοτικούς και μη και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες είτε με εξειδικευμένα συνεργεία, είτε με υπαλλήλους μας, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια να περιοριστεί η πανδημία του κορωνοϊού και να προστατευτεί η δημόσια υγεία.»

Σχετικά