Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς – Οι δύο γάμοι, η σύζυγος και τα παιδιά του

Ένα από τα δύο πρόσωπα που βρίσκεται κάθε απόγευμα στις 6 στις οθόνες μας, εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, δεν είναι άλλο από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας σε αντίθεση με τον Σωτήρη Τσιόδρα, μας ενημερώνει με έναν πιο «αυστηρό» και λακωνικό, κατά πολλούς τρόπο, για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον νέο κορονοϊό.
Ποιος είναι όμως ο Νίκος Χαρδαλιάς εκτός πολιτικής;

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 51 ετών. Γεννήθηκε το 1968 στο Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής, Αλεξάνδρας Ιορδανίδου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Οι κόρες του ονομάζονται Ιωάννα και Δήμητρα. Από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου απέκτησε την πρώτη του κόρη, την Ιωάννα, που το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Δήμητρα, ονομάζεται Γιώτα Παναγιωτοπούλου και είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια στίβου. Μάλιστα, μια οικογενειακή φωτογραφία τους κοσμεί αυτή την εβδομάδα το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά δημοσιεύει οικογενειακές φωτογραφίες.

Σχετικά